Газираните напитки убиват спермата ти

Избърши си сурата от повърнатата кола, която си гълташе миг преди да прочетеш заглавието, защото ти предстои наистина да се откажеш от газираните напитки в името на потентността си.

Проучване на Университета в Копенхаген е достигнало до фундаменталното откритие, че газираните напитки имат пряко влияние върху производството на сперматозоиди от тестисите. Средната разлика между човек, който пие и който не пие сода, е 20 милиона сперматозоида.

Особено голямо е влиянието, ако сте човек с проблемна репродуктивна система, защото тогава шансовете ви да станете родител намаляват наистина драстично.

Оказва се, че подсладителите и оцветителите в газираните напитки пречат на кръвоносните съдове за нормалната им функционалност, а ти отлично знаеш, че пенисът ти е крайно зависим от безпрепятствения достъп до кръв, стига да искаш да го ползваш за нещо друго, освен да си пикаеш с него.

Съветът ми е напълно да забравите за газираните глупости и да се придържате към живителната сила на водата и да я направите своя нов най-добър приятел.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Playboy