Кои са държавите с най-големи цици

Ето ви едно наистина полезно и любопитно проучване, което е обхванало над 400 000 жени от 108 държави по света, за да се установи, къде са най-надарените дами.

Научният журнал за женското здраве“ са положили доста труд, за да ни извлекат тази информация, да я смелят и да ни я представят в рафиниран вид.

Тяхното проучване недвусмислено доказва, че американските от кавказки произход разполагат с около 1700 милилитра цици. Това в кубици не знам колко е, но в съзнанието си виждам нещо колосално!

На дъното на класацията са филипинките, които едва преминават границата от 100 милилитра.

Да, знам, че българските цици ви вълнуват най-много и да знаете, че имам добра новина за вас! Родните цицорани средно разполагат с около половин литър гърди в пазвите си, за което можем да благословим щедростта на Господ, а и на пластичните хирурзи навред!

В класифицирано отношение България се намира на 20-то място в класацията, изпреварвайки държави, като Украйна, Унгария, Гърци, Русия и Бразилия. Непосредствено пред нашите момичета са испанките, а нагоре вече циците растат главоломно.

Топ 3 след американките от кавказки произход са канадките и другата част от американското население. Изключваме мъжете им, естествено!

Автор: Десислав Янкулов Източник: Inside Hook