Грижи се за камбанките

Всеки уважаващ себе си мъж трябва да полага грижи за юнака, който контролира живота му. С други думи – бъдете най-верния слуга на своя господар, защото целият ви живот се върти около него, щете или не щете.

Не можеш да очакваш, че той ще си върши работата подобаващо, когато се сещаш за него два пъти на ден – единият, когато те събуди сутрин, и вторият, когато бирата пожелае да напусне тялото ти. Отдавай му нужното внимание и грижи, ако искаш да сте си другари, колкото се може по-дълго.

Какво трябва да правиш най-вече? Къпи го често! Водата и сапунът са жизненоважни за всеки цивилизован човек. Всеки път, щом влезеш в банята, сапуснисвай се прилежно и отдели малко по-специално внимание на бияча. Бъди нежен, но не прекалено, че ще вземе да ти стане прекалено хубаво и тогава пак бързият душ ще стане дълъг.

На второ място се грижи за прическата му. Нали искаш да е готин и мацките да го харесват. Това няма как да стане, ако се пуснал малка иглолистна гора, изпод която охлювът едва се вижда. Напоследък е модерно да не се бръснеш там, а по-скоро готините типове се минават с тримера и си оформят лежерна прическа. Само не пренасяй мъжкия кок, защото той не стои добре на главата ти, камо ли на чатала.

Ароматизирай го, но не с парфюми, защото ще го изгориш, а с кремове. Нали знаеш, как жените отдолу винаги миришат на кокос, ананас, бадеми и какво ли още не? Добре, а, защо си мислиш, че ти, като миришеш на синьо сирене, ще им допадаш? Поинтересувай се малко в някоя аптека или дрогерия от крем за нежна кожа и мажи камбаните. Хем ще миришат добре, хем ще са едни мекички и розови, а не смрадливи, спаружени и протрити.

Автор: Десислав Янкулов