Китайски милиардер предлага $180 милиона зестра за дъщеря си

Сесил Чао е ексцентричен милиардер от Хонг Конг, който е натрупал богатството си от производството и търговия на луксозен ориз. Той в момента е в търсене на жених за дъщеря си, като в замяна предлага доста солидна сумичка за онзи, който я спечели.

Преди известно време Чао стана известен с твърдението си, че е преспал с над 10 000 жени, което някак странно ни напомня на нашия си Митьо Пищова, макар китаецът да не впечатлява с физическите си габарити.

Предложението на таткото не е нещо ново.

Преди 4 години той за пръв път предложи награда за ухажорите на дъщеря му, която бе в размер на $60 милиона. Изглежда сумата, според него, не е достатъчна, щом все още нямаме печеливш от своеобразната лотария и затова мизата е увеличена на $120 милиона през 2014, а днес говорим за колосалните $180 милиона.

Но, каква е причината за това неистово желание на Чао да омъжи щерка си? Предполагам можете да се досетите. Не, нищо ѝ няма на момичето и дори изглежда доста добре. Проблемът е, че тя е хомосексуалистка.

Момичето не си пада по мъже и това не дава мира на бизнесмена, който не иска да приеме фактите и да се примири с природата на своето дете. Изглежда, че мисията на практика е „Невъзможна“, но пък кой знае…

 

Автор: Десислав Янкулов Източник: Quirlycues