Мъжете с какви тела правят повече секс?

Питал ли си се, дали изглеждаш достатъчно добре, за да се харесваш на жените. Ако си задаваш този въпрос прекалено често, значи имаш нужда от промяна, тъй като в другия случай сексът за теб е ежедневие.

Едно проучване на Университета Чапман се е допитало до на 60 000 мъже и жени на възраст между 30 и 44, за да се опита да извлече малко по-ясна информация за връзката между тялото на мъжете и броя сексуални партньори.

Оказва се, че разликите не са толкова впечатляващи, колкото учените първоначално са очаквали, защото слабите, атлетичните и дебелите винаги намират начин да им върже.

И все пак групата, която предполагате, има своето предимство пред останалите.

Но проучването не обхваща само това, дали се занимавате със спорт и дали се храните правилно. То взема предвид и фактор, върху който нямате влияние – височината.

Там ситуацията е малко по-категорична, защото проучването доказва, че жените си падат повече по високи мъже. И не – не разбирайте сега, че трябва да сте по 190 см, за да се наслаждавате на женското внимание. Просто трябва да сте по-висок от конкретната девойка, за да имате по-големи шансове с нея.

Жените по презумпция са по-ниски от мъжете, но никак не са малко онези, които са доста над средните измерения за жена. Все пак знаете, че моделите обикновено са между 175 и 180 см, а именно дамите с подобна професия се смятат за едни от най-желаните от мъжкото съсловие.

Изводът на университетското изследване е, че атлетичните и високи мъже са онези, които имат най-много сексуални партньори в сравнение с останалите си съмишленици.

Автор: Десислав Янкулов Източник: GQ Magazine