Как да разбереш, дали във връзката ви има потенциал

На жените може много да не им се вярва, но повечето мъже искат да открият жената на своя живот, която да ги накара да искат само и единствено нея. През годините много се спекулира с това, че всички мъже сме еднакви и чукаме, де що падне, но истината е, че подобно мислене е прекалено повърхностно и ограничено. Склонен съм да го отдам на възпитанието, което ни дава Холивуд.

Е, държа да отбележа, че подобни разбирания са грешни и сега ще се опитам да ви представя няколко признака, които сочат, че връзката ви има потенциал за нещо повече от няколко месеца прекарани в кревата.

Сигурен съм, че голяма част от мъжете ще се интересуват, да разберат, макар и да не си признаят публично.

  1. Харесвате лудостта на другия – Всеки си е башка откачен. Ако си мислите, че сте най-нормалният човек на света, значи сте точно обратното.
    Всеки има своите луди страни, които не може да изкорени от характера си, а и по всяка вероятност не иска. Ако половинката ви е влюбена във вашите, тогава шансът да просъществувате е много голям. Знайте само, че това е двупосочна улица и вие също трябва да изпитвате сериозен афинитет към нейните странности.
  2. Партньорът ви е човек, на когото може да се разчита – Несериозните хора са онези, с които обичаме да прекарваме свободното си време, защото те винаги се възползват от момента и правят нещата без да мислят за последствията. Но могат ли те да са правилният избор в дългосрочен план? Категорично – не!
    Тук идва максимата за лошите момчета, в които на пръв поглед всички момичета се влюбват, но после съжаляват за избора си.
    Хората, които мислят преди да действат, са онези, кито са надеждни. На тях можете да поверите тайна, да тях ложе да възложите жизненоважна задача, те ще са ви опора в трудните моменти и точно те са в състояние да направят нужното, когато настъпят трудни времена.
    Ако нежната ви половинка е жена, която може да поема отговорност, тогава със сигурност връзката ви има потенциал.
  3. Цените се еднакво високо – За да ме разберете по-добре, ще ви задам един въпрос. Кой от двама ви прави повече романтични неща за другия? Ако колебаете за отговора, имам добра новина за вас. Хората, които се ценят еднакво високо, са с най-голям потенциал за съвместно бъдеще в дългосрочен план.
    Нормално е единият да обича повече от другия, но не и до такава степен, че да е ясно и отчетливо. Днес вие правите романтична вечеря, а утре тя ви води на ресторант. Вдругиден тя ви забира от работа, за да отидете на кино, а в деня след това вие организирате съботата в зоопарка.
    Връзките неслучайно са съставени от два физически елемента – аз и ти, ти и аз. Двете половинки на едно цяло. Ако сте привърженици на източната култура, ин и ян, ако щете.
  4. Карате се взаимно да се чувствате добре – Великият Джоко Росич е казал: „За какво му е на един мъж да прави, каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: „Браво, страшен си!““
    Всичко, което правим в нашия живот, е, за да получим одобрението на околните. Нищо не е в състояние да ни накара да се чувстваме удовлетворени от работата си, ако нямаме с кого да споделим успеха.
    Погледнато дълбокопсихологически това донякъде е причината хората да търсим сродната си душа, с която да прекараме вечността.
    Ако гаджето ни не се радва на нашите малки и големи успехи, тогава новините са лоши и една подобна връзка е обречена на неуспех. Но, ако се радва искрено на постиженията ни, тогава бъдещето е пред нас.

Автор: Десислав Янкулов Източник: Business Insider