Мъжки хороскоп

Тази седмица може много да не виждам в бъдещето, но в едно съм сигурен, че ще ви сполети всичките! Ще отделите една стотарка за винетка от парите за нови пролетни дрехи за детето и до края на годината ще благославяте майката на Московски. Да му е жива и здрава жената.

  • Овен – Търпение му е майката през тази седмица. Ако искаш да постигнеш дългосрочен успех и не просто да вкараш новата секретарка на шефа в леглото, а да я обладаеш поне десетина пъти преди да я зарежеш, тогава ще трябва да измислиш по-добър план от това да я поканиш на по чаша греяно вино с луканка.

  • Телец – Нещата се движат според плана. Наслаждавай се на успеха си, но без да прибързваш със следващата крачка. Хубаво си направил, че си започнал да излизаш с нови хора, но не им натрапвай присъствието си при всеки удобен и неудобен момент.
  • Близнаци – Кофти, брат! Онази мастия, дето ти лепна херпес е решила да те изнудва за пари или щяла да се представи на жена ти. Най-добрата стратегия е да подготвиш съпругата, че около теб има хора, които ви желаят всичко най-лошо и са готови на какво ли не, за да ви разделят. Само гледай да не си признаеш сам, че си забегнал и то точно седмица преди рождения ѝ ден.
  • Рак – Много любов виждам в твоята седмица. Хубавото е, че не идва само от едно място. Не се наслаждаваш изключително много на любовта на кучето, на котката пред блока, на птичките, които ще те будят всяка сутрин с пролетна песен и на хлебарките, които предвидливо ще се скриват рано сутрин още преди да си станал. Ти да не си помисли, че говоря за жени в началото? Ще я караш на ръчна още известно време, то това е ясно.
  • Лъв – Не си мисли, че всичко ще ти дойде на готово. Продължаваш да си стоиш някъде там свит в поза ембрион, да си чакаш късмета, но без да си покажеш грозната физиономия навън, няма как да стане, разбери! Ако продължаваш да работиш скапаната си работа, от която всяка вечер се оплакваш на майка ти по телефона, как очакваш нещо да се промени? Предприеми нещо, да му е*а мамата!
  • Дева – Време е да финализираш проектите, с които си се заел в началото на годината. Един месец е достатъчен, за да задвижиш колелата в правилната посока. Да не говорим, че парите сигурно вече са на привършване и ще ти се наложи пак да се мобилизираш, че пролетта чука на вратата, а лятото не е чак толкова далеч, колкото си мислиш.
  • Везни – Предстоят ти много дълги работни дни и много малко време за креватни удоволствия. Жена ти може да премрънка по някое време, но ти си умен човек и ще ѝ затвориш плювалника с някоя 18-каратова огърлица, нали?
  • Скорпион – Отдай се на работата, приятелю, защото в другите начинания нищо няма да е както трябва. Звездите ти го казват по вайбъра, така че най-добре ги послушай и ще видиш, че си е струвало.
  • Стрелец – Обърни внимание на малките неща в живота, защото именно те ти дават голямата картинка. Ако си мислиш, че са маловажни, значи си глупак. А аз с глупаци не говоря! Аре, чао!
  • Козирог – Настъпва време за много промени при теб. Прекалено вероятно е да ти се налага да сменяш квартирата, да сменяш работата, да сменяш гаджето и там още куп други неща в живота си. Само не сменяй пола, защото тогава ще те препратя към някой друг сайт.
  • Водолей – Нещо в последните 2 седмици не съм бил поканен на нито един рожден ден и започвам да се притеснявам! Имам чувството, че всичките водолеи са се покрили някъде, докато не отмине върволицата от зажаднели и огладнели вълци като мен. Но помни – който и да си, ще те намеря и ще те убия! Или не! Чакай! Това беше от друг филм.
  • Риби – Седмицата ще е тъпа за вас. Уж всичко изглежда наред, но ще имате чувството, че нищо не е както трябва. И то ще е така. Само бъдете нащрек, за да не ви изненадат неприятно някой ден.

Автор: Десислав Янкулов