Мъжки хороскоп

В края на годината е време за равносметки, но и за планове за предстоящата. Все още ще се въздържа от годишния ви хороскоп и ще го оставя за следващата седмица, тъй като сега ви предстоят достатъчно важни събития, които ще бележат края на 2015. Все пак важното е не как започваш, а как завършваш.

  • Овен – Имаш само три работни дни до края на годината и всичко, което не си свършил до сега, ще ти се стовари на главата в следващите 72 часа.

    Организирай си добре деня, защото не искаш да ти се наложи да връщаш коледния бонус, за дето не си довършил проекта, върху който работиш от три месеца.
  • Телец – Стига толкова с гадните емоции. Изпращаш поредната неприятна година, но това не значи, че не можеш да я завършиш подобаващо. Довърши си плановете за Нова година и изпрати старата 2015 с финес, защото не може човек да се радва само на хубави неща, тъй като без лошите той няма как да ги оцени.
  • Близнаци – Ще лъкатушиш между приятното и неприятното и само от теб зависи с какъв ще е изводът накрая. Не се оставят на емоциите да те отнесат, че току виж са те отнесли дяволите. Важен е балансът. Остави работата в работните часове, а удоволствията в почивните и всичко ще е наред.
  • Рак – За мнозина липсата на амплитуда е нещо гадно, но не и за теб. Носи се по вълните поне за известно време и всичко ще мине кротко и спокойно без излишни нерви и без прекалени емоции. Едва ли ще запомниш годината с нещо особено, но пък онази македонка от лятото ще топли сърцето и слабините ти още дълги години.
  • Лъв – Енергийните ти нива са достигнали своя пик, но не точно, когато имаш нужда от тях. В първите дни на седмицата ще си хиперактивен и за жалост ще прегориш към края, когато ще се изисква от теб да избухнеш в някоя дискотека, за да  отбележиш празника. Опитай да се щадиш поне малко, ако не искаш да се прибереш в 01:00 на 1 януари.
  • Дева – Супер! Настроението блика от всяка пора на тялото ти и околните го забелязват. Още по-хубавото е, че и го оценяват и няма да е изненада, ако в новогодишната сутрин се събудиш и не си сам в леглото.
  • Везни – Леко с пиратките! Не се прави на голям мъж, че можеш да я хвърлиш в последния момент, ако не искаш пиян доктор да ти пришива наново пръста в първите минути на новата година. Ясно е, че искаш да се изтъкнеш пред мацката, но има и други по-ефикасни начини за това.
  • Скорпион – Очевидно работната година за теб е приключила някъде около миналата сряда. То са едни празници, то е едно чудо. Изненадан съм, ако не си си взел отпуска, тъй като само си губиш времето в службата. Обади се на личния лекар и му кажи, че ще отидеш на работа чак на 4 януари и да се приключва с мъката.
  • Стрелец – Нова година – нов късмет. Така казват бабите поне. Забрави я Деница вече, защото е кучка, за дето те заряза за онзи с микроскопичния пенис и гигантската банкова сметка. Ще си намериш по-добра от нея. Огледай се, защото може и да я намериш на партито, на което си поканен.
  • Козирог – Едва ли има нещо по-гадно от това да си раждан на 31 или 1 по това време на годината. Така най-вероятно не си успял да отпразнуваш нито един засвета рожден ден. Хубавото поне е, че няма да ти се налага да се охарчваш прекалено, защото партито си е организирано с общи средства.
  • Водолей – Много хубава седмица, брат ми! Нищо, че ще застудее. Така поне ще можеш да се насладиш на блянувания домашен уют. Хвърлят чат-пат по едно дърво в камината и гледай греяната ракия да не свършва. Ще си прекараш просто чудесно!
  • Риби – Гадно ще е началото на 52-рата седмица от годината. Много работа, много задачи, много перипетии, но ти не се плаши. Така ще можеш да се насладиш подобаващо на завършека, където заслужено ще можеш да се почерпиш за добре свършената работа. Само гледай да е добре свършена, че да не ти се налага на 1 да си пак на пост.

Автор: Десислав Янкулов