Биляниш: DIMOFF получава ЗАПЛАХИ за живота си, ЖЕРТВА е на… ВИДЕО

Певицата Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, е поредният звезден гост в подкаста „Не съм такъв човек“. Чаровната изпълнителка направи шокиращи признания за действителността, която ни заобикаля и със сигурност дава повод за ожесточена дискусия. 

„Нима не знаете, че голям процент от младото поколение, че и от по-възрастните?! Ще бъда дръзка и ще кажа, че дори в политиката са наркомани. Учудвате се на това, което казвам, аз не“, казва тя пред водещия Красимир Красимиров.

 

Биляниш говори открито за отношенията си с новата тийнсензация DIMOFF и обясни защо оправдава това му поведение в публичното пространство, което е подложено на хейт. Жертва на системата ли е той или е поредното разглезено момче без възпитание?! 

Красивата пайнерка подчертава още няколко важни за обществото теми, като райският газ в дискотеките и множеството спешни случаи в „Пирогов“ на припаднали младо момчета и момичета. С водещия се опитват да си обяснят от къде идват проблемите в младото общество и кой е виновен за тях. 

Самата тя не смята себе си за възпитател и затова не влага такъв характер в творчеството си. „Има други институции, които служат за това. Аз не възпитавам хората и ако някой сметне, че творчеството ми развращава, може спокойно да го подмине“, категорична е тя. 

Разкрива и мечтата си да стане психиатър и какви грозни думи е чула от практикуващ вече лекар, чиято етика не би трябвало да му позволява да се изказва по този начин. Но най-много я е заболяло от коментар под нейна песен, който е имал стотици харесвания и е оставил траен отпечатък в съзнанието й.

 

ЦЯЛОТО ВИДЕО С БИЛЯНИШ: