Сняг вкара “канарчетата” във фитнеса

Ботев (Пловдив) стартира подготовка за гостуването на Арда. Падналият в неделя в Пловдив сняг вкара “канарчетата” в залата. “Жълто-черните” проведоха интензивно занимание във фитнеса заради тежкото време. Душан Керкез и екипът му сериозно натовариха футболистите в първия ден от тренировъчната седмица.

Във фитнеса тренираше и Мохамед Брахими, който се готви по индивидуална програма и ще бъде готов за мачовете след Нова година. 

Срещата с Арда е от голямо значение за “жълто-черните”, които при успех ще се намесят сериозно в битката за седмото място. Сблъсъкът е в петък от 15:00 часа. Със сигурност пловдивчани влизат от много по-добра психологическа позиция в него. През уикенда те победиха Пирин с 3:1. А вчера Арда загуби с 0:3 у дома от ЦСКА 1948. Така кърджалийци хем изпаднаха от топ 6, хем имат два дни по-малко за възстановяване от Ботев. “Канарчетата” изостават вече само на 5 точки от предстоящия противник, който обаче има и мач по-малко. 

“Тема Спорт”

Последвайте канала ни в


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe