Азарей с нова звездна прогноза, каза кой е жертвеното животно и предупреди политиците да…

Звездна прогноза направи астрологът Азарей. Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:

„Ако спечеля, печели цял народ – ако загубя, губя само себе си!“ ВАСИЛ ЛЕВСКИ

Преди това и Иисус ги бе изрекъл.

А колко българи днес могат не само да ги изрекат, но и да ги въплътят в дело?

Нужно е всеки ден да се сещаме за заветите на Левски, за да бъдем лъвове, а не мижитурки. Нужно е и онези, които ни служат, наречени политици да се кълнат и пред тези думи.

И ако рекат, че са готови да ги изпълнят нека стават народни слуги. Но комай малцина ще имат храбростта да го сторят!

Тъй като овенът е жертвеното животно, за което ни говори Христос ще почетем навлизането на оста на лунните възли в зодиакалните знаци Овен и Везни.

Северен Възел в Овен, Южен възел във Везни

Ще се усеща възможност за налагане на личността. Дава се шанс за съществуване като отделна индивидуалност. Не е нужно индивидът да бъде разтворен в общността, която мисли вместо него. Много им се иска на някои. Това влияние ще се противопостави на налагането на изкуствения интелект. Погрижете се сами за себе си.

Ще бъдете изправени пред избор измежду две възможности за реализация. Научете се да преодолявате прекомерната си чувствителност.

Осъзнайте своята свобода. Ще се учите сърцато и самостоятелно да се борите, сами да взимате собствените си решения, без да се криете зад другите.

Ще водите битки и това само ще ви направи по-устойчиви.

Готови сте да застанете зад Истината и да я отстоявате напук на всички, нищо че по този начин дори шокирате околните. Понеже се опитвате да се измъкнете от своята зависимост от другите, ще си изберете занимание. което ви дава усещане за автономност.

Ще бъдете силни и оригинални!

Азарей