Георги Иванов – Геша: Имаме потенциала и качеството във футболистите за успех

Наставникът на Септември (Тервел) Георги Иванов – Геша говори пред „Часът на Трета лига“ за предстоящия двубой на неговия тим срещу лидера на Североизток Лудогорец III. Специалистът сподели очакванията си, както и дали неговият тим би имал възможност да участва във Втора лига.

„Нашият отбор ще направи всичко възможно да спечели срещата. Смятам, че имаме потенциала и качеството във футболистите.

Днес ще ги видя как са прекарали празниците, като се съберем за първи път след тях. Дано не са наблягали на софрите, а да са имали идея за мача. Надявам се да подходим сериозно. Имаме нашите шансове за успех. С оглед програмата е възможно да погледнем и по-напред в класирането.“ – оптимист бе Георги Иванов.

„Не искам да слагаме каруцата пред коня, но получим ли предложение за Втора лига, имаме тази възможност. Ръководството на клуба гарантира, че ще се справи с едно такова предизвикателство. Не искам да разчитам на това. Искам до края на първенството да изиграем мачовете, както подобава  и да ги спечелим.“ – завърши Геша.

Целият разговор с Георги Иванов, както и още интересни видеа от света на спорта може да гледате във видео секцията на Sportal.bg. 

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

(в материала има продуктово позициониране) ОТГОВОРНА ИГРА 18