Netflix ще разкаже историята на Макгрегър в четири епизода

Детайли за кариерата и живота на бившия шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър ще бъдат разказани в четири отделни епизода на телевизионната платформа Netflix. Документалните серии ще бъдат излъчени за първи път на 17-и май.

Хрониките за ирландския боец са режисирани от Готам Чопра, който е носител на награда “Еми” за спортен документален филм за легендарния състезател по американски футбол Том Брейди, а също така е и създател на документални серии за считания от мнозина за най-добър баскетболист на всички времена, Леброн Джеймс.

“Конър е различен от всеки спортист, с когото съм работил.

Както един от треньорите му го описва, той не се води от разума си, а от нещо друго и именно това го прави специален. Гарантирам ви, че ако пропуснете тези серии, ще пропуснете нещо наистина дивашко”, коментира Чопра пред американска медия.

В първия промо клип за сериите са показани част от възстановителните процедури на Макгрегър след тежката контузия, която получи в последната си битка в октагона. ММА боецът счупи крака си в третата си среща с Дъстин Порие в клетката и трябваше да се подложи на операция, за да може отново да използва крака си в бой. В клипа той разказва какви са били мислите му в моментите след операцията.

“И аз, както много хора, си мислех, че кариерата ми е приключила. Затова превключих на друга вълна. Част от мен си мислеше, че няма как да позволя някой да сложи край на кариерата ми така. Щях да бъда напълно различен човек, ако бях допуснал това и тази мисъл ме плашеше”

Всеки епизод ще бъде с продължителност 90 минути. Ето го и официалния постер за документалните серии.