Отново девствена само за 30 долара

В Индия създадоха крем, който свива мускулите на влагалището и така връща девствеността на жените. Продуктът струва около 30 долара. Представители на компанията „Ultratech“ са категорични, че кремът им е революционен. Той е първият подобен крем, който се продава в страната.

Собственикът обяснява, че кремът, който струва по-малко от 30 долара, съдържа златен прах, алое, бадеми и сок от нар. Продуктът е минал успешно всички клинични изпитания, а участничките в експеримента споделят, че ги връща назад във времето, когато още не са водили сексуален живот.

Една от причините да бъде създаден този крем е, че на много места се забранява секса преди сватбата. Благодарение на крема една жена може да прави секс с колко партньора си иска, след това използва крема и се жени. Много различни мнения се появиха, някои феминистки скочиха срещу крема, тъй като не било обида и срам една жена да е загубила девствеността си преди брака. Въпреки всички спорове, кремът е налице. Цената е ниска, а желанието за ползването му още не е съвсем категорично, тъй като не всяка жена иска да си върне девствеността.