Топ 3 дамски елеци, които да носим този сезон

Наближава хладното есенно време, което ни разтреперва и ни кара да търсим защита с топли горни облекла, които да запазят топлината на тялото ни и да ни предпазят от хапещите нотки на вятъра. Но кои елеци са най-добрите за този сезон и къде да ги открием?

Поларен дамски елек Bolf HH005

Този дамския елек, който може да откриете на https://www.bolf.bg/bul_m_Дамско-облекло_Дамски-елеци-15126.html представлява изключително удобно облекло от полар. Той осигурява закопчаване с цип, както и два външни джоба, които също се затварят с помощта на цип. Изработен е с прав долен подгъв и се характеризира със спортен стил. За производството му е използван 100% полиестер. Подходящ е за екскурзии, разходки и джогинг. Предлага стилен дизайн, който е типично спортен и ще пасне на визията ви, докато се наслаждавате на любимата си тренировка (или поход в планината). Комбинира се чудесно със спортни обувки, както и с тениски, спортни панталони и блузи. Може да се носи като трети слой през есенните дни или като среден слой през зимата, за да си осигурите необходимата топлина и практичност на облеклото.

Дамски елек Bolf AB042A

Той представлява капитониран елек, който разполага с подвижна качулка и вдигната яка. Осигурява ви практичност със своите два външни и два вътрешни джоба, които са с цип. Към левия джоб е пришито лого. Към отворите за ръцете и качулката е пришита еластична веревна лента за завършена визия. Материята му е 100% полиестер за удобство, мекота и защита от студа. Подходящ е за екскурзии, разходки и джогинг на стадиона или сред природата. Осигурява ви топлина и удобство, заедно с практичност и стилна визия. Може да се носи като най-горен слой по метода на послойното обличане за планински преходи. Освен това се съчетава чудесно със спортни маратонки, гуменки или кецове.

Дамски елек Bolf AB029A

Изработен от 100% полиестер, този капитониран елек разполага с висока яка и качулка за по-добра защита. Разполага с два външни джоба с цип и един вътрешен джоб. На лявата страна, на нивото на гърдите е пришито лого. Елекът е отличен избор за преходи в планината, екскурзии сред природата и спортуване на открито. Може да се комбинира с тениска или блуза и да се използва като най-горен слой през есента или като вътрешен слой на облеклото през зимата. С традиционно спортен вид, той е практично решение за всички стилни спортни дами.

Защо да изберем елеците на Bolf?

Изборът на дамски елек Bolf не е никак труден, защото тази марка предоставя само най-високо качество. Нейните елеци са страхотно решение за всички спортуващи дами, тъй като са изработени от първокласни материали и с практичен дизайн, съчетан с приятна визия, която да допълни облеклото ви, да ви осигури топлина и да ви даде дълготрайно решение за есенни условия. Налични са множество модели, които са в различни цветове, размери и дизайни. Това дава възможност да подберете точно този елек, който най-силно ви харесва и който най-добре подхожда на визията ви. Комбинирайте го с останалите елементи от гардероба си, за да си осигурите завършен и стилен външен вид. Лесното и практично пазаруване от Bolf ще ви осигури първокласно облекло на отлични цени.