Adidas създадоха първите спортни обувки, които могат да се персонализират с блокчета от Lego

Adidas не спират да ни изненадват с опитите си да използват технологиите за създаването на по-добри продукти за масовия потребител Компанията активно инвестира средства в интересни решения като Adidas Futurecraft 4D и обръщат все по-голямо внимание на екологичния фактор.

Вече видяхме и Adidas Futurecraft Loop – първите спортни обувки, които са произведени от 100% рециклирани материали. Това е само част от ангажимента всички нови модели на Adidas да следват концепцията до няколко години. Феновете на компанията ги очаква още една изненада, която е разработена в партньорство с Lego.

Ако някога ви е хрумвала идеята да носите спортни обувки, които можете да персонализирате с популярните блокчета определено ще останете доволни. Именно това е идеята на Adidas Ultraboost DNA X Lego Plates, които са базирани на Ultraboost DNA серията от обувки за бягане на компанията.

Характерното лого на Adidas може да бъде променено с блокчета на Logo в класическите цветове.

 

 

Самата подметка също е направена за да изглежда като Lego. Във всяка ивица от логото на Adidas могат да се поставят по три блокчета. Можете да ги сменяте постоянно и да променяте начина, по който изглеждат обувките съобразно настроението.

Вътрешността на Ultraboost DNA X Lego Plates е жълт цвят, като предната част на обувката също наподобява блокче от популярният конструктор. Цената на интересния модел е $200 и може да се поръча от официалния уеб сайт на Adidas.

Двете компании запазват правото си да продължат партньорството с нови модели и още повече опции за персонализация.

 

 

Tagsadidas