Poco X3 Pro ще струва €269 в Европа

Конкуренцията между производителите на смартфони в средния и ниския ценови клас е изключително ожесточена. Това предоставя на потребителите много възможности за избор на подходящи устройства с Android на достъпна цена. Poco е бранд, който може да се чували и също е фокусиран в тази пазарна ниша.

Първото поколение смартфони се разработваха изцяло от Xiaomi, но вече Poco оперира като самостоятелен бранд, който търси своята собствена идентичност.

Следващото устройство в портфолиото на Pocо ще бъде представено още преди края на месеца. Конкретната дата е 30 март, когато ще видим Poco X3 Pro.

Този модел се разработва като наследник на Poco F1, който бе представен преди три години. Компанията вероятно ще стартира доставките в кратки срокове след премиерата. Ако се интересувате от Poco X3 Pro е добре да знаете, че вече знаем колко ще струва устройството на европейския пазар.

Цената на континента ще бъде от порядъка на €269, информира TechRadar.

 

 

Хардуерните подобрения ще гарантират осезаемо по-висока производителност в новия модел. Според данните Poco F1 отчита на бенчмаркове в AnTuTu около 350 хил. точки, докато Poco X3 Pro ще премине границата от 500 000. Техническите спецификации не са потвърдени.

Въпреки това очакваме Poco X3 Pro да разполага със 6.67″ дисплей с Full HD резолюция и честота за опресняване на кадрите от 120Hz. Новият модел ще се захрваня от Qualcomm Snapdragon 860 процесор, който все още не е представен официално. Европейската версия ще има 5200mAh батерия, която поддържа 33W бързо зареждане.

Потребителите ще избират между версии с 6GB/8GB RAM, 128GB/256GB вградена памет. Цената от €269 вероятно е свързана с бюджетния модел на Poco X3 Pro.

 

TagsPOCOX3