Да пожелаем успех на Добри в състезанието за Mister Olympia

Днес стартира най-престижното състезание за фитнес и културизъм в света – Mistur Olympia. За пръв път България ще има свой представител на такова ниво, като отново парадоксът е, че родината ни не е дала почти нищо на Добри Делев, освен името.

Българинът се класира сред финалистите в турнира, за да се опита да извърви стъпките на Арнолд Шварценегер и Рони Колман, чиито бляскави кариери са тясно и изцяло свързани с културизма.

Състезанието ще се проведе в рамките на 3 дни между 17 и 20 септември, като главният ивент е именно при най-големите, където ще се бори и Добри.

В последните месеци той спечели всички състезания, на които се яви и така си извоюва правото да е на сцената в Лас Вегас този уикенд и да се опита да представи България по най-добрия начин.

В типичен патриотичен стил, той заяви, че никой не му е длъжен и въпреки всичко ще представлява държавата ни на Mistur Olympia, макар състезанието да има прекалено малка официална стойност в международно отношение.

Ние от TheMainline стискаме палци с всички сили за димитровградчанина и ще очакваме с нетърпение представянето му, за което ще ви информираме своевременно.