Версия 2020 има вирус. Може ли да я преинсталираме?

 

Ако до преди няколко месеца се чудехме толкова ли няма какво да правят Мъск (SpaceX) , Безос (Amazon), Брансън (Virgin …) и други, че се занимават с опити за пътуване до Луната и до Марс, че дори имаше цена на билетите. Изглежда тези типове са знаели, че предстои нещо бъгаво казано на компютърен език, та за това са решили да предложат друго място за изолация. Не е ясно обаче дали знаят какво има там, може да е нещо доста по интересно от от Короната.

 

2020 вече е на път да преполови, но на нас ни се иска по добре да не беше започвала.

Най-споменаваната дума през тези месеци е не друго а вирус. А вирусите са нещо неприятно. И двата познати на човечеството вируси не носят нищо хубаво – нито биологичните, нито компютърните.

Компютърните вируси се държат досущ като истинските. Те се разпространяват, крият и търсят организъм, където да се развият и той да предаде вируса на други себеподобни. Този организъм при компютрите обикновено е операционната система. Когато тя се зарази се случва нещо лошо с данните, които в днешно време не са за подценяване. Там са контакти, сметки, пароли и друга чувствителна информация, която не бихме искали да се разпространи, повреди или изчезне.

Компютърните вируси датират от 70 те години, но тогава са били повече теория, отколкото реалност, но по-късно, когато персоналните компютри се разпространяват масово, започват да се появяват и качествени вируси. Един от много качествените и устойчиви вируси е създаден в България през 1988 г.  И се казва Dark Avenger. По това време в България, в резултат на доброто образование по информатика и програмиране имаше много добри програмисти и един от тях уплътни времето си с написването на този вирус.

Компютърните вируси инфектират операционните системи на Microsoft – MS DOS преди време и Windows и по настоящем. Имено тук намираме още една връзка. Корона вируса бе анонсиран през 2015, дори бе посочено, че и версията ще е 2020, тогава не повярвахме.

 

Но нека да не задълбаваме в темата. Ако проявявате интерес към конспирацията прочетете какво е Event 201 (събитие 201) .  Ако се чудите защо се казва 201 – просто е, събитието ще продължи 2020-2021 година. Друго интересно четиво е Световни военни игри Ухан 2019

 

 

Факт е, че покрай всичките проблеми се появиха и закачки от сорта: Версия 2020 е бъгава. Има вирус! Може ли да я преинсталираме.