Анджелина Джоли най-сетне проговори – актрисата болезнено откровена за развода с Брад:

След раздялата с Брад Пит Анджелина Джоли избягва да говори за отношенията им, довели до развода. Наскоро тя даде едно от редките си интервюта за Ентъртеймънт Тудей, в което говори за новия си бизнес, но също и за развода си с Брад.

По въпроса за брака и развода с Брад Пит  тя сподели, че нещата никога не са черно-бели, предаде БГНЕС.

„Една връзка никога не е черно-бяла и има един милион неща, на които Брад и аз никога няма да гледаме по един и същ начин, разликите във възпитанието на децата са най-голямата причина да се разделим.

Пристрастеността му към алкохола се превърна в проблем и започна да губи роли в Холивуд. Той дори беше ядосан, че не му позволявах да популяризира моя бизнес. Но все пак той е баща на децата ми и не искам да говоря повече“, каза Анджелина.

Звездата каза още, че от самото начало е искала да има бизнес като Keto Pure, който да бъде само неин, но Брад се почувствал отхвърлен.„Не се чувствах длъжна да се тревожа за това как се чувства той относно моята амбиция. Знаех много добре колко исках да успея и че вложих цялото си сърце да създам съвършен продукт“, заключи Джоли.