Жените най-накрая признаха перфектната продължителност на половия конктакт

Жените най-накрая признаха перфектната продължителност на половия конктакт

Какво времетраене има перфектния сексуален контакт? Оказва се, че порно филмите заблуждават зрителите си и никой няма намерение да прекара 24 часа в определена актриса. Илюзиите са разбити, но когато говорим за истинската Маккой, трябва да използваме науката, за да успеем да отговорим на най-важния отговор – колко време трябва да правиш секс, за да си сигурен, че всичко ще е наред.

При проведени опити с повече от 3836 човека, английските учени са установили, че средната дължина и времетраене не трябва да е по-дълга от 25 минути и 51 секунди, докато мъжете смятат, че максимумът не трябва да преминава повече от 25 минути и 43 секунди. Както винаги сме подозирали, тези 8 секунди правят разликата между незадоволената жена и онази, която преживява оргазма като разходка до рая по обиколния път.

Макар и времето да изглежда постижимо, средностатистическият мъж от почти всяка държа по света (казваме почти, защото българите се справят), изпитват сериозни затруднения в постигането на времето. Генералното наблюдение показва, че в определена възраст и по-конкретно през 30-те успяваме да се доближим максимално близо до желаното време, а към 50-те започваме да сваляме очакванията, жените пък повишат килограмите, следователно е справедливо, нали?