Формулата за разгадаване на женската логика

Формулата за разгадаване на женската логика

Добри новини! Най-накрая успяхме да открием тайната на женската логика. След дълги години в изследване и изчисляване на вероятностите, открихме истината зад всяко женско твърдение. Знаеш, че всяко велико откритие става по-случайност, но ако добавиш и малко уиски – мъглата се вдига около мистерията. Формулата за разгадаване на женските твърдения е елементарен.

Той изглежда така: 1=3. Какво означава? Това е основната мярка, която нежния пол разпознава като уникална метрична система. Тройката винаги е била мистично число. Има много видове: шведска, тройка кебапчета, троянската тройка (много кална история е) и нашата любима – три големи за добро утро. По някаква причина, жените виждат всичко по три. Колко пъти си казал на баба си, че искаш само едно кюфте, а тя ти е донесла три? Тройката може да символизира и пълното развитие на всяка представителка на женския пол: моментът, в който започва растежа на гърдите й, най-големият размер, който достигат и тъжната дата, в която двете най-добри приятелки изпреварват пъпа. Ето и всички останали пъти, в които това правило прикрива истината.

Ти си най-добрият

Съжаляваме, опитай отново. Нежният пол има много повече опит от теб. Едва ли носиш щафетата за леглотрошачка, но поне си в топ 3 на нейната класация. Нейната куртоазия и съжаление също може да те сложат там, но поне един път ще е била искрена, за да те сложи на почитната стълбица. Вади шампанското и празнувай като хората от Формула 1!

Правя го за първи път

Добре, случвало се е още един път, хубаво, ти си трети! Най-похотливите ти идеи са практикувани по-често от нея, докато за теб са мираж. Има сигурност само за един първи път – случил се преди много години в пети клас. Женската акселерация, любопитството и интернет, отвориха (буквално и преносно) феминистките към по-горещи желания като: японско цунами в панелка, индийка по цвички и червената шапчица по малка нощна шапчица. Защо тогава се тръшка и не иска да ги направи на теб? Нищо не идва безплатно, дори и във връзка, пак ще си плащаш за специалните услуги. Последните за замаскирани като „случайно минаване през един определен магазин“. Знаем ги тези номера, бе, мило, не пасем трева (толкова често)!

Имам уникална изненада за теб

И точно тук започва да боли най-много. Представи си, че си мрънкал много за латексов костюм, окови, маски, еротична прическа на котето и японски очила за дъжд. Спомняш ли си формулата „1=3“? Точно така, някой друг вече го е получил, преди дори да отвориш подаръка си. Най-неприятната част е да откриеш и онези материали, в които твоят подарък се дава от сърце на някой друг. Нещо като „нашият сигнал“, изпълнено на саксофон – кожен. 

Никога не съм ти изневерявала

Всичко е въпрос на гледни точки. Кифлите обичат да ти показват, че са верни. Старата мъдра поговорка гласи, че на спящо куче, плачеща жена и цикъл, не може да се вярва! Кучето хапе, жената се преструва, а цикъла може да бъде цветна бременност. Стигне ли се до доверието и заклеването, формулата влиза в употреба. Очакваме включването на феминистките и твърдението, че жената винаги се разделя, за да не изневери. Натриваме гагата с факта, че според някои библейски мотиви, дори мисленето за изневяра се брои като изневяра. М-да, ние също изневеряваме – предимно на последните филми от Brazzers! 

Винаги съм се вслушвала в теб

Още от райската градина, щерките на Ева имат проблеми с доверието. Заради тях се мъчим всеки ден, ходим на работа, гледаме сериали, мием чинии, чистим къщата, храним ги, лъжем ги, че не са дебели, правим секс с тях, въпреки килограмите и отново страдаме от липсата на доверие. В ДНК-то й се крие онази мрежа от съмнения, която най-често действа правопропорционално на мъжкото съсловие. 

Упражненото психическо напрежение се трансформира във физическо и от тук идват всички семейни скандали! В нейният свят си обречен да останеш на далечното 3-то място, но поне си един от тримата, които слуша. Ако не си разбрал, жената има доверие на трима души:

1. Семейството – няма нищо лошо в това

2. Най-тъпата й приятелка – виждала член само в 8 клас по биология.

3. Теб.

И после защо мъжете били говеда! Напомняме, че формулата може да се променя в зависимост от нейните интереси. Ако е чалгарка, семейството се измества с телевизия „Планета“.

Била съм с толкова мъже

Бройката й трябва да се умножи по три, за да получиш реалното количество членове (големи и малки), с които е имала отношение. Ако ти каже, че са 3-ма, значи са 9. Ако ти каже, че са само 5, реалната цифра е 15. Ако ти каже, че са 10 – време е да посетиш д-р Гарабет, за да няма изненади. Не сме тук, за да осъждаме житейския опит на милото, той доставя удоволствие и на теб. Медицинската гледна точка го изисква! 

С него винаги сме били само приятели

Защо трябва да живеем с толкова лъжи? Ти също имаш жени-приятелки. Колко пъти, благодарение на алкохола и лошата преценка, си я хващал за задника, пускал езици, озовавал си се в тоалетната с нея и дори си виждал прашките й на червени сърчица? Мило, ние също имаме приятелки, но те не искат да са ни приятелки, те искат жребеца, а не съвети, знаете го! Същото важи и за нейните мъже-приятели! Нейният най-добър е имал поне три неудобни момента, а тя е изпитала поне 103 пъти по-смесени чувства. Жените мислят точно толкова за секс, колкото и ти. Не се притеснявай, те ще отрекат 303 пъти!