Най-скъпите момичета на повикване

Най-скъпите момичета на повикване

Най-древната професия има много разновидности – наричат ги компаньонки, гейши, момичета на повикване, жрици на любовта. Те не са еднакви – има огромна разлика от жената на магистралата, до тази, която ще дойде у вас срещу няколкостотин долара. Най-елитните момичета печелят по 5-цифрени суми на вечер. Обикновено те не работят с тарифа за вечер, а за седмица или уикенд, но тук цените са разбити за вечер.

Вижте най-скъпите компаньонки в света: 

10. Захия Дехар – 1 200 долара 

Тя прилича на копие на кукла Барби. Нейната тарифа по принцип е 32 000 долара на месец. Сумата от 1 200 долара на вечер е изчислена. Най-вероятно тя не работи „на вечер“, а има 1-2 „спонсора“, на които предоставя компания през месеца. 

9. Лоредана Джоли – 2 000 долара/вечер 

Лоредана е една от жените, с които бе засечен Тайгър Уудс. От снимките си личи, че явно харчи голяма част от хонорарите си за пластична хирургия. 

8. Джъст Касандра – 3 000 долара на вечер 

Тя е елитна компаньонка и взема само клиенти, които харесва. Обикновено се среща с тях лично и решава дали иска да „работят“ заедно. Има уебстраница, от която личи, че обича да пътува и да се среща само с мъже от висшата класа. 

7. Ашли Дюпре – 4 300 долара на вечер   

Може би сте чували за скандала с губернатор Елиът Шпицър в САЩ. Той бе хванат, че е клиент на Emporer’s Club VIP, чрез който е уреждал срещи с момиче на име Кристен. За шестте месеца преди да бъде хванат, той е похарчил 15 000 долара в този клуб. Според слуховете, откакто е губернатор той е похарчил 80 000 долара за компаньонки. 

6. Мис Мая Блу – 4 500 долара на вечер   

Тя има собствен сайт с цени и снимки. Тя публикува своя график на пътувания и урежда срещи из целите Съединени щати. В момента е обявила „предстоящи дати“ в Лос Абджелис, Вашингтон, Санта Фе, Чикаго, Палм Спрингс и Торонто.

Виж и останалите оферти тук! 

Коментари