Особеностите на жената с големи гърди

Особеностите на жената с големи гърди

Повече от ясно е, че всички обичаме жените с големи гърди. Има две причини за този социален феномен – големи са и са гърди! Публично се извиняваме на всяка изкусителка, която това лято е носила тези оръжия са масово унищожение, решавайки, че нито един мъж не я уважава. Дами, слаби са ни ангелите, следователно не можете да очаквате да ви гледаме в очите. И след като България е единствената страна с боза, решихме да хвърлим просветление за онези, които все още не са открили дамата на сърцето си – с качества за световен мир и изхранването на страна от третия свят.

Следващите редове са посветени на пищния роден релеф и некачествените пътища, защото павираните улици пазят своите скрити послания! 

Държачите са скъпи

Всичко си има цена, включително и бельото на тези дами. За разлика от прашките, които можете да откриете и в зрънчо, сутиените костват много. Добрата новина е, че в повечето случаи ще сте много доволни от резултата, а и нека бъдем откровени – сутиените са създадени, за да бъдат разкопчавани! И нека не забравяме, че те се свалят с една ръка! 

Красиви и смъртоносни

Господа, жените могат да превърнат всичко в оръжие, а след като притежават две красоти с достатъчно сериозно тегло, трябва да бъдете сигурни, че с един замах биха могли да ви нокаутират. Нека не забравяме, че има жени, които унищожават кенче с гърдите си. Трябва да се притеснявате, когато жена ви каже, че гърбът й започва да я боли – сигурен знак, че са готови за регистрация като оръжие. Пишем тези редове, защото винаги има шанс да бъдете задушени, докато ги гушкате. 

Най-доброто място за гушкане

Съжаляваме, ама асансьорните копчета няма как да го разберат – те си имат друго приложение като настройването на радиото. Първо трябва да отбележим, че с всичко напомнят за възглавница, биха могли да ви стоплят, а някъде там се крие сърцето, което също помага за бързото отпускане. Разбира се, нито една жена не е очарована, когато пуснете лигите на кокер шпаньол, ама това е просто поредното доказателство, че сте щастливи. Винаги можеше да олигавите и косата й, нали? 

Те не спират да растат

Сигурни сме, че някой дървен философ ще започне да ни обяснява защо грешим, ала нека не забравяме, че един ден ще трябва да слушате за трагедията на всичко светове, когато любимата рокля няма да се закопчава. Гръдната обиколка може да ви прави щастливи, но в този случай бърка в джоба. Отново ще се разхождате в дрешниците, за да откриете роклята, която е създадена да приюти два пъпеша или поне грейпфрути. Всичко си има цена.

Нейните мигове на криза

Оплакването от болките в кръста е само началото – все пак знаем, че нищо не дразни жената повече от всичко! Понякога ще е пълнолунието, понякога ще е ретроградната Венера, а най-често ще е просто обикновен ден под слънцето, тогава идва идеята за корекция на бюста, депресия и още много други. Има моменти, когато ще е толкова лабилна, че няма да ви позволява да ги пипате, което много напомня за ученическите години с покупката на нов компютър и обещанието, че ще играеш на него, ако донесеш шестици! Споменахме ли, че е готова да направи революция, разкривайки бъдещите планове за двете сфери? М-да, след много години ще минават покрай пъпа, ама има толкова много време, че изобщо не искаме да мислим за този момент! 

Закрилникът

Мъжете сме егоисти по природа – чуждото е общо, но нашето си е наше! Все още не е разрешено да вадите очи, когато сте на плаж, а и всички копеленца ходят с тъмни очила, оставяйки само подозрения. Започвате да се дразните още повече, когато две вълни покажат всички дефекти на женския бански, а да не говорим за гравитацията, тичането към плажа, и минаването през душа на финала – ерекцията ще я преживеем, ама зяпачите по-трудно! Да не говорим, че жените започнаха да си мерят монокините и дори протестират, когато загърнем ценностите с хавлия – тен искали да хванат! Да не говорим, че през цялото време трябва да проверявате дали лошите момичета не се борят за свобода, надничайки над ограничителите! 

Забранените теми

Нямате право да питате дали използва Wonderbra, дали се познава лично с д-р Енчев, не можете да ги пипнете, както и нямате право да изказвате съмнения относно техния оригинален вид, цвят на зърната и размер на ореола. Отворете някоя люта рана и ще се изненадате колко зле може да стане положението. Практически е по-лесно да отидете и да ритнете Цербер – при него имате шанс да оцелеете.

Никога няма да ги забравиш

И докато всички си мислят, че сме сантиментални към хубавото уиски, конзолата и колата, само ние знаем колко точни ни липсват нейните красиви очи – за очи говорим, сещаш се. Цицодепресията започва с галенето на плодове и зеленчуци със същата форма, както ще търсите и порно актриса със същите таланти. Какво да се прави, всички свикваме с хубавото!