Всички причини една жена да ви напусне

Всички причини една жена да ви напусне

Януари е месецът на разделите и всичко започва от 4 януари и завършва някъде до 14 февруари, когато се оказва, че жените искат някой за гушкане, някой за „мандръсанье“ и някой, който да ги разбира. Ключовото в този момент е да не се засичат тези трима индианци, защото вместо сцена от Brazzers, господата полагат новите основи на „Fight Club“. Вече близо 10 години се опитваме да обясним на всички добри приятели, че жената не е създадена за разбиране, а за обичане и евентуално за подаръци, ако можете да си ги позволите. Учените от БАН вдигнаха ръце от колежките, а вие си мислите, че с няколко книги на Коелю и малко рози ще помогнат, за да накарате избраната да ви пристане.

След като сме в месеца на разделите, ето какви са най-честите причини, поради които една жена може да ви бие дузпата като Реал Мадрид – Бенитез! 

1. В момента тя изпитва нужда от по-стабилна връзка и по-стабилните финанси на по-възрастен мъж. Някои го наричат suggar daddy! 

2. Колкото и да сте били мили, тя е на емоционално по-високо ниво, мантрата й е достатъчно силна, за да победи Diablo на nightmare, докато вие все още чакате портал за 2-рия град.

3. Тя е почитателка на сексуалното разнообразие, а вие имате толкова симпатични приятели, с които ще приключите всички отношения до една-две седмици. 

4. Не казваме, че е расистка, ама бялото братство няма да одобри факта, че имате тъмни вежди и кафяви очи, все пак си има правила. 

5. Чака те 15 минути да й отговориш на любовния смс – твърде бавен си, амиго! 

6. След дълги противоречия, тя най-накрая си признава, че с бившия си има „It`s complicated“ отношения. Не че не ви обича, ама просто обича да прави секс и с него. Не виждаме причина, поради която да се ядосвате, все пак там всичко е само секс. 

7. Истинската жена винаги слуша сърцето си и по тази причина отива при онзи, който я игнорира най-много! 

8. Мама каза да си намеря пари, защото само със секс няма да мога да си позволя сандалките в мола. 

9. Тя харесваше Андрея, вие избухвахте на Миле Китич, просто нямаше как да има сериозна връзка. 

10. Звездите й го говорят, а и скорпионите никога не са били правилната зодия за всички останали зодии, следователно…

11. Тя не може да се представи с фамилия „Хайверова“ и онзи популярен номер с тиренцето също не върши работа.

12. Силата на мъжките феромони е преувеличена, женското обоняние също. 

13. Дамата искаше сериозна връзка, а вие никога не й направихте втора дебитна карта и дори не споделихте своя PIN. Изобщо как си мислите, че бихте могли да имате някаква връзка? 

14. Мечтата ви за отворена връзка най-накрая се сбъдна, какво толкова, че изоставате с няколко месеца, нали? 

15. Щастливият край на френската целувка й напомни страшно много за бившия шеф, но пък се отличавате драстично от настоящия шеф. Повишението си е повишение, както и да го погледнете! 

16. Нали ми кАза, че Cayenne-a e твой! 

17. Аз си търся мъж, който да ме обича, да не ме ограничава, да познава тайната на множествения оргазъм, да е супер богат, да владее силата, да има плочките на Грей и любовната писалка на Митьо Пищова и…

18. Миличко, без да искам погледнах скритите файлове на компютъра ти, не знаех, че толкова много си падаш по баби. Значи аз съм твърде млада, нали? 

19. Знаех си, че не си футболист на „Славия“ и нямаш златна карта за Sin City! 

20. Пътят към сърцето на една жена минава през iStore-а и се отключва само с розов iPhone 6S! Къде изобщо си тръгнал с тези вафли? 

21. Оказа се, че не познаваш Митко Пайнера, Кондьо и Ванко 1, следователно няма как да й предложиш бляскава поп-фолк кариера! 

22. Наистина играеш в Ювентус, просто забрави да добавиш „Малчика“!