Всички лъжи, които една жена казва по време на връзка

Всички лъжи, които една жена казва по време на връзка

Ако сте били обвързани или сега сте в сериозна връзка, познавате женската психология и сте прочели поне няколко книги на Хорхе Букай, тогава със сигурност знаете, че жените, както и мъжете, лъжат. Нежният пол е изтъкан от мистерии и в хода на еволюцията е търсил повече начини за алтернативно съобщаване на истината, отколкото всяко друго същество. Истината е, че и двата пола лъжат, както беше установено от д-р Хаус, но просто по-добрите не позволяват да бъдат хванати. Погледнете вашето съкровище, докато четете тези редове и осъзнайте истината – тя със сигурност ще ви излъже по една от следващите теми, ако не е започнала да ви лъже по всички.

Човешкият мозък е последното място, където технологията не е успяла да пробие, в противен случай щяхме да бъдем евнусите, които ще бъдат изгорени на кладата. Добрата новина е, че подобно изобретение все още не съществува, а лошата е, че някъде там се изобретява. И ако една здрава връзка стои върху истината и откровенията, познайте върху какво стоят те – лъжи, лъжи и нищо друго освен лъжите. Очевидно е, че щастието в тях е възможно само, когато единият вярва, а другият лъже много добре. В следващите редове ще ви запознаем с добродушните лъжи, които жените използват, за да ни карат да вярваме в чувствата им! 

Отдавна не говоря с бившия си!

Няма защо да мисли, все пак го следи във всички видове социални мрежи и понякога се конкурира с мама, която практически и показа как да го прави най-добре.

Дори не си мисля за него.

Понякога само се сещам за нашата песен, или за онази вечер, в която ми направи вечеря, както и онзи път, когато правихме секс в асансьора (същият, в който ще правим секс и с теб) и много други. Уверявам те, че отдавна не мисля за него. Пак ли тази песен…

Изобщо не подозирах, че си излизал с тази.

… защото бях сигурна, проверих ти хисторито, предишните връзки и я google-нах, за да съм сигурна. Знам как се обръщаше към нея, когато сте били заедно и възнамерявам да измисля добро оправдание защо не искам да ми казваш „зайко“! Не ме интересува, че това се е случило на Коледа, 2013 година! Искам да я забравиш! 

Спала съм само с четирима души!

На втора степен, ако не броим свалките за една вечер…

Изобщо не съм ревнива.

Само някоя женска да се доближи до теб и ще ти отрежа топките! Мисли му! 

Хапва ми се само салата, ти си поръчай дюнер с картофи, няма проблем! 

Аз може да съм на диета, но храната в чуждата чиния (твоята) изобщо не се брои за нарушаване! Поръчай ни дюнер с люто – ВЕДНАГА!

Смятам да пропусна и десерта!

Поръчай десерт или изобщо няма да ти пускам довечера! И не забравяй да ми кажеш, че не съм дебела! 

Съжалявам, че не ти се обадих през последните дни, изникна ми много важен ангажимент.

Мързеше ме да си избръсна краката, гледах любимия си сериал и просто исках да те оплета в моята мрежа и да вкарам съмнението. Ти можеш да ми вкараш нещо друго довечера! 

С него не беше нищо сериозно, все пак излизахме само няколко пъти. 

Добрата новина е, че успях да скрия таблото с мечтаната сватба и имената на шаферките. Бях планирала всичко от къщата, в която ще живеем, до имената на четерите ни деца, както и реда, в който ще се раждат. Всичко беше решено, а сега имам теб…

Не съм гладна.

Ще изям всичко, което е в твоя хладнилник, ще изям храната и на съседа, гладна съм! 

Ти си най-големият, който съм виждала

… днес! Определено си най-големият за деня.

Как се казваше това момиче на снимката? 

Копеле, столквам фейсбука ти, туитъра, и инстаграма ти, много добре знам коя кучката на тази снимка. Внимай какво ще кажеш, за да не ти го отгризна довечера! 

Предлагам да движим нашата връзка бавно и спокойно, без да се притискаме. 

Вече съм показала снимката ти на баба, старицата ти плете пуловер, майка ми чака да ми предложиш брак и ще те кастрирам, ако скоро не решиш да удариш коляното! 

Обичам спорта!

Обичам да гледам футболистите, но още не знам какво е засада и другите глупави термини в този спорт. Хайде Роналдо, свали си тениската!

Разбира се, че съм си мислила за тройка. Можем да пробваме някой път!

Да, мечтай си! Или ще получа още една шпага или никога няма да видиш пачавра в леглото! 

Не искам да ми взимаш нищо за Коледа/рождения ден или нашата годишнина!

Ако все пак ми вземеш нещо скъпо, като iPhone 6S, аналният секс няма да е мит! Но ти си пинтия и никога няма да го направиш, следователно няма да можеш да кажеш и „Сцепих и д…“.

Изобщо не се притеснявам от факта, че имаш приятелки момичета.

Всички кучки ще умрат, когато се доближат до теб! Само казвам! 

Радвам се, че си решил да запазиш добрите отношения с бившата.

Какво ще кажеш да погребем кучката? Не? Добре, но предложението е валидно по-всяко време.

Добре съм.

Тази вечер ще умреш!