Защо женените мъже изневеряват

Защо женените мъже изневеряват

Всеки ден хвърляме по едно око на колежките, за да сме сигурни, че дамите най-накрая ще си признаят, че множественият оргазъм съществува. След като изчетохме доста по най-различните сексуални теми и дори доказахме, че размерът няма значение, стига портфейлът да е достатъчно дебел, установихме, че добрите учени и изследователи от AshleyMadison.com са разкрили тайната на изневерите. Повече от ясно е, че един човек може да изневери само, когато е женен, а при всички останали случаи провежда кастинг за бъдеща съпруга.

Мъжкото общество ще потвърди, че ергенството е нещо прекрасно, а бракосъчетанитето е измислено, за да се абонираш за сексуални и перални услуги в дългосрочен план. В офиса вярваме, че двама души се женят, когато искат да имат семейство или искат да си купуват хубави неща, които не могат да си позволят самостоятелно.

 

Оказва се, че точно тогава започват изневерите. И след като жените винаги са ни обвинявали и оприличавали на животни, подвизаващи се в кочина, ние сме длъжни най-накрая да отвърнем на удара. Защо мъжете изневеряват? Има точно три причини и всички са по-ясни от бял ден, ама нали Кобилкина все трябва да извади шестоъгълен петох*йник от шапката си, затова сме в това положение.

 

Уважаеми дами, изневерите се случват по следните причини:

 

1. Липсата на секс е основна причина на 39% от мъжете. Те се опитват да пробият женската крепост, както и девствения пояс, изграден наново в следствие на „Анатомията на Грей“. Всяка загуба ги принуждава да окупират нова приемничка на него и члена му, а както всички знаем, тези юнаци се търсят винаги.

 

2. Интимността липсва! Почитатели сме на бързия секс, но понякога имаме нужда от малко повече еротика и романтика – романтичната свирка се брои, нали? Нека не забравяме, че понякога и ние имаме чувства, а когото само получаваме „Оф, пак ли?“, емоцията умира по-бързо от Кени в пореден епизод.

 

3. Вече не сме толкова щастливи и задоволени. И най-лошото в този момент е, че жените не се стараят и не разбират това, което им казваш. Ти ходиш на фитнес, кастриш храста, дори купуваш еротично бельо и я откриваш в леглото с шушоните, ролките на главата и бабиния пеньоар. Нека напомним на всички жени, че комбинацията от тези три точки води до убийство на плувците, а от там и до прекратяване на рода.

 

Единственото предложение от специалистите в мадам Ашли е, че двойките трябва да възобновят приключенския секс. Най-добрите варианти са в асансьора, гаража, колата, стадиона, на покрива на блока, пред вратата на гадния съсед и много други – експериментирай и споделяй в „Искрено и цинично“!