Цветът на косата й

Цветът на косата й

Лятото започва да се показва през всички облаци. Предполагаме, че шаманите са напуснали София, защото все още имаме шанс да видим някаква светлина. Едно от най-хубавите качества на топлото време е, че всичко се събужда, а в това число попадат и хормоните. Знаеш ли кое е най-хубавото на родните жени? Всички са красиви! И ако се разходиш достатъчно по плажа, има голям шанс да се прибереш в квартирата с множествена ерекция и достатъчно материал, за да пляскаш маймунката до края на сезона.

Свободните мъжки индивиди ще имат достатъчно голям избор, който ще бъде й много труден. Решихме, че ще ти помогнем с една бърза класификация на женското съсловие. Учените казват, че сексуалната сила на жените може да се определя по цвета на косата. Събрахме скромните данни от полов контакт с 0 жени и няколко порно филма, за да споделим наученото. Запознай се с цветния женски каталог!

1. Блондинките

Това са жените, които винаги имат по-малко страст и повече любов в себе си. Не се препоръчват за феновете на Brazzers. Блондинките са сексуални, но много по-рядко ще търсят грубия и зъл секс, който иска почти всеки мъж. Те са майсторки в любовните отношения, но сексът не е най-голямата им сила. Може би ще ти трябва някакво време, преди да успееш да се синхронизираш с тяхното тяло. Важното е, че на финала пак ще бъдеш достатъчно доволен, за да се опитваш да съживиш малкия след няколко полови контакта. Основният проблем е, че имат визията на порно звезди, мокрият поглед на разгонена кошута, но също като нея ще имат и някакви по-страхливи моменти. Препоръчваме ги на експертите в хоризонталната гимнастика! 

2. Кестенявите

Те взимат най-доброто от блондинките и вдигат нивото с малко по-тъмната тоналност. Винаги изглеждат така, сякаш си го просят с поглед, а и има какво да ти покажат, за да ходиш като световен шампион по „Не се сърди човече“. Кестенявите коси подсказват за хищник под прикритие. Ти си мислиш, че ще е по-мила и нежна, но тя няма да те остави да спиш, докато не я накараш да благослови създателя няколко пъти в леглото. Препоръчваме да го направиш, ако не искаш да те изгони с дисквалификация от леглото. Няма да е трудно, защото тези жени са леки егоисти и наистина ще намерят начин, за да получат сексуално удовлетворение. Ако не знаеш в какво се забъркваш – използвай медикаменти като Лидерин и влизай в играта. 

3. Брюнетките

Висшата лига на сексуалните сили е тук. Това е играта само за професионални играчи. Не се занимавай с тези девойки, ако не си готов. Как да разбереш, че си готов? Знаеш как да използваш езика си, пръстите ти са развити като на майстор-пианист и в гащите си държиш наследник на анаконда, който спокойно може да пробие всичко като Мойсей и Червено море. Брюнетките са сексуални машини, те искат секс по 24 часа в денонощието и никога няма да ти откажат. Ще ти разрешат да експериментираш след 3-я оргазъм, ако успееш да я докараш до там, в противен случай ще трябва да слушаш господарката. Най-лошото е, че почти всяка от тях има невинна визия и не знаеш в какво се забъркваш. Не се притеснявай Бърза помощ имат специален стол за сексуалните контузии. 

4. Червенокосите

Добре, винаги сме го казвали, но пак ще го повторим – всичко хубаво е червено! Ferrari са червени, Юнайтед се червени, Байерн са червени, ЦСКА са червени и т.н. Червенокосите жени са пожар! Малко са късметлиите, които може да се облагодетелстват с нещо подобно. Важното е да запомниш, че ако излизаш с такава, ние сваляме шапка! Червеният цвят на косата символизира сексуалния цвят на Бога на войната в леглото – Марс от Victoria`s Secret. Забрави всичко, което си научил до сега, защото Ferarri-то със секси дупе ще те накара да си забравиш името! Да, толкова добри са! 

5. Боядисаната

Тя е нож с две остриета! Може да бъде комбинация от два цвята или просто да е избила истинската си същност, но не забравяй, че жената прави секс с мозъка си. Боядисването на косата ще разкрие нейното емоционално състояние и ще ти покаже какво да очакваш. За жалост, вълчицата винаги ще помни какво е получавала и всяка една комбинация ще ти хареса. Представи си любвеобилната жена, която обича да се гушка и в следващия момент те е тръшнала на леглото, защото е успяла да хване пакета, докато минава. Същото важи й за онази, която си погалил и вече е усетила, че хормоните ще избухнат. Не ги игнорирай, защото те просто слагат сексуалните цветове! Гарантираме, че няма да съжаляваш!