Всекидневният с*кс е полезен

Всекидневният секс е полезен

Сексът може да бъде истинско социално чудо. Това е факторът, който решава абсолютно всички проблеми и кара хората да се усмихват по-често. Ако не вярваш, значи е време да пробваш „Секспериментът“. Това е историята на семейството с най-доброто откритие.

Двойката се разбрала, че ще прави секс всяка вечер в продължение на година. Условието е да няма извинения като умора и липса на желание. Хората просто изключват телевизора и отиват в леглото. Оказва се, че жените губят своята сексуалност, ако не мачкат по-често чаршафите. С годините започват да не изпитват толкова голямо сексуално желание и това може да навреди на връзката.

Митът „Ако не го ползваш, ще го изгубиш!“ е в пълна сила. Учените описват женския мозък като истински акумулатор. Ясно е, че жените изпитват оргазъм повече с главите си, а не толкова с тялото. Следователно, сексът е истински старт за жената и е в пъти по-ползотворен от гледането на глупави сериали! Двойка в началото на връзката си прави секс по 66 пъти на година, докато в напреднала възраст може да се сведе едва до 10 пъти на ден. Сигурни сме, че не искаш да се случи точно това и именно постоянният секс прави отношенията между партньорите по-здрави. Едва ли може да е нещо ново за теб, но винаги можеш да пробваш подобен експеримент с твоята, а после можеш да споделиш резултата.