Картите таро отговарят-Какво мисли и чувства моят партньор към мен в момента

Добър ден, скъпи приятели, днес ще научите от оформлението какво мисли и чувства вашият партньор към вас. Има общо 8 опции.

Вашата задача е да представите партньора си, да поговорите със себе си 3 пъти на въпроса „как се казва той (тя) името и датата на раждане и какво мисли и чувства към мен в момента“ и изберете една от 8 карти.

Обърнати карти:

За тези, които са избрали опция номер 1:

Старши Аркан Сила в позиция – отношението на партньора ви към вас е изградено върху инстинкти.

Картата показва особеното значение на интимните отношения. Също така, картата може да означава, че сте под натиск от партньора, върху желанието му да доминира двойката.

За тези, които са избрали опция номер 2:

Старейшина Аркан Отшелникът в права позиция – карта на самота, дори и ако сте в двойка, всеки от вас се чувства самотен. Най-вероятно партньорът не усеща нищо друго освен празнота. Вие не предизвиквате никакви емоции у партньора, уви.

За тези, които са избрали опция номер 3:

6 Wands с главата надолу – партньорът има силно чувство на ревност, ако сте в любовен триъгълник, тогава партньорът има силни съмнения относно връзката, той чувства, че противникът или опонентът може да са по-силни. Също така, картата може да означава продължително изчакване за обещаното преди това.

За тези, които са избрали опция номер 4:

Кралят на шпагите в права позиция – вашият партньор чувства топли, искрени, достойни чувства. Връзката е страстен партньор. Настроение за дълга и сериозна връзка.

За тези, които са избрали опция номер 5:

Старши Аркан Модериране в обърнато положение – тук аркан говори за липсата на перспективи, за кавги и скандали, показва, че един от партньорите се държи нечестно по отношение на друг.

За тези, които са избрали опция номер 6:

Рицарски пентакли с главата надолу – партньор, който изпитва скука и недоволство, безразличие и безразличие. Това може да означава, че партньорът, заради своята мързел, е превърнал отношенията ви в сиви, ежедневни, незабележителни дни.

За тези, които са избрали опция номер 7:

5 Мечове в главата надолу – безсърдечни, омраза, жажда за отмъщение, също така картата може да говори за факта на предателство. Взаимоотношенията или са се сринали, или е на път да бъде.

За тези, които са избрали опция номер 8:

Асо мечове с главата надолу – задържащи се кавги, тайно негодувание и гняв, липса на сдържаност, склонност да казват на глас всичко, което идва на ум.

Коментари