Популярен цигански хороскоп с древни гадания-Зодия Звезда-любимци на съдбата,Качулка Специална благословия, Венец-упоритост

Циганският хороскоп определя съдбата и характера на даден човек към датата на неговото раждане. Но въз основа на техните критерии, показатели и методи за тълкуване. Представяме ви цигански хороскоп, който може да се окаже по-верен от традиционния.

 

Древно гадателство

 

Купа (21.01 – 19.02)


Знак на човек, който е нерешителен и колеблив. Той може да остави работата незавършена само поради съмнение в успеха. Но от друга страна, неговият плюс е, че той не взима прибързани решения. Думите „Измери сто пъти, отрежи веднъж, и на сигурно“ са за него.

Купите деликатно усещат хармонията в отношенията и мечтаят да направят щастливи всички хора около тях. Психологически, те са силни, но физически не много издръжливи, бързо се уморяват. Те трябва да спазват дневен режим.

 

Качулка (20.02 – 20.03)

Специална благословия имат хората Качулка и това е, че са верни и искрени приятели. Приятелите са по-важни за тях, дори от роднините.

Качулките са решителни и предприемчиви. Но често те имат финансови затруднения поради страстта си към хазарта. В същото време те никога не остават в дълговата яма.

Те възстановяват умствената си сила чрез съзерцание на красивото. Това са творчески, креативни личности.

 

Кинжал (21.03 – 20.04)

Доста практичен знак, той знае какво иска и винаги се движи към целта си бързо и директно. Хората-кинжали имат добра интуиция, така че лесно могат да разгадаят настроението на другите. Те могат веднага да определят къде е приятелят, къде е врагът.

Кинжалът обича да се състезава, конкуренцията го вдъхновява за бързо развитие. Единственият минус е импулсивността на Кинжала. Малко по-голяма преценка и той ще получи това, което иска в 100% от случаите.

 

Венец (21 април – 20 май)

Хората-Венци – любители на лукса, вярват, че те трябва да имат само най-доброто, което съществува в живота. Те имат малко завишено самочувствие и самонадеяност.

Те постигат дължимата непоколебима упоритост. Това е малко досадно, но когато се премине от обикновена упоритост към целенасоченост, то е възхитително. Често Венците намират своето призвание в индустрията на забавленията и модата.

 

Свещник (21.05 – 20.06)

За този знак е характерно да се привързва към хората и предметите. Свещникът, който изчерпва топлината и сърдечността, винаги е обичан от хората наоколо. Той е добре известен. Той е незаинтересован, но заради обичта си, твърде натрапчив.

Свещниците са много умни, те могат да станат учени. Те обичат парите, но не толкова, колкото печелят. Понякога жаждата за натрупване на богатство ги превръща в истински скъперници.

 

Колело (21 юни – 21 юли)

Емоционалните и импулсивни хора са родени под този знак. Колелата са чувствителни, уязвими, склонни към мечти и фантазии. Те са романтични.

Тяхното място е в литературната област или на сцената. За да се възстанови умствената им сила, те се нуждаят от почивкана морето, пътуване или просто преминаване от един вид дейност към друг.

 

Звезда (22 юли – 22 август)

Очарователните звезди имат силно естествено очарование и харизма. Тези дарби на природата са много полезни в живота им. Те са щастливите, любимци на съдбата.

Те имат страстно желание да бъдат брилянтни във всичко без изключение. Това чувство често ги изчерпва много. Звездите се насърчават периодично да са сами със себе си, за да се възстановяват.

 

Камбанка (23 август – 22 септември)

Много нежни, любезни, сърдечни хора. Камбанките са много внимателни към събеседниците, те знаят как да слушат като никой друг. Те дават добри съвети, но очакват същото внимание и към себе си.

Тъй като те са малко ядосани и нервни, често са в добро здраве. А други се учат да избягват стреса, като източник на всички житейски проблеми.

 

Монети (23.09 – 10.22)

Монетите са хора изпълнени с позитивизъм и с готовност споделят с другите. Те са разумни и рационални.

Те имат бизнес идеи, мечтаят да станат успешни предприемачи. Монетите умеят да водят преговори, те са отлични мениджъри и администратори, но са малко слаби като организатори.

Монетите имат вродено чувство за справедливост. Това им помага да се справят с близки, но им пречи да правят бизнес.

 

Кама (23.10 – 21.11)

Камата се дава на циганите като символ на края на юношеския им период. Под този знак се раждат тайнствени и силни хора, с непоклатима и твърда нагласа.

Това са лидери, които са способни да водят, да предизвикват всеобщо уважение и почит. Те имат аналитично мислене, забелязват всичко, решенията се вземат от ума, а не от емоциите.

 

Брадва (22.11 – 21.12)

Брадвите са рискови хора. Това са вечните „авантюристи“. Те обичат свободата, трудно им се получават взаимоотношенията с хората, поради страха да се привържат, да станат пристрастени.

На тях може да се вярва. Те са надеждни хора, няма да кажат на никого тайната, те ще помогнат, те ще подкрепят. Но те няма да инициират собствените си тревоги, ще се справят с проблемите и със собствените си емоционални преживявания.

 

Подкова (22 декември – 20 януари)

Велики ентусиасти. Те се опитват да си проправят път и да изразходват много енергия и сила. Те са безстрашни, малко нахални, готови да поемат рискове.

Тъй като те не са мързеливи и работят усилено, те постигат успех. Подковите обичат системата, редовността, организацията. Често стават бизнес треньори, треньори, психолози.