Рогоносец покани жена си на парти, нищо не можеше да я подготви за този кошмар! Ето видео!

Мъж от Венецуела даде добър урок на невярната си съпруга, разобличавайки я публично на специално организирано от него парти.

ssssssssssssss

Когато разбрал, че жена му му изневерява и то не с кого да е, а с най-добрия му приятел, героят в тази история побеснял.

sssssssssss

Вместо обаче, да си скубе косите и да вдига шумни скандали, той предприел съвсем различен подход и да си отмъсти по много изобретателен начин.

ssssssssssssss

Рогоносецът организирал специално парти, на което поканил всички близки и приятели.

Кулминацията на вечерта щяла да бъде публичното изобличаване на двамата предатели.
Видеото с инцидента беше публикувано наскоро от Los Andes.

На кадрите се вижда мъжът, който стои пред микрофон, на малка сцена. До него е съпругата му, облечена в зелена вечерна рокля. На заден план са поканените голям брой гости.

„Днес научих нещо, за което отдавна съм предполагал“, започва мъжът. „Алберто (името на най-добрия приятел), познавам те повече от 20 години. Ти си баща на по-големия ми брат и приятел. Но да се ухажваш жена ми е много безсърдечно.“

След това той показва пред събралите се гости нещо, което прилича на мобилния телефон на жена му и чете на глас съобщенията, които си разменяли прелюбодейците. В тях се споменава, че Алберто ще купи къща за жената на своя приятел Далиана. През цялото това време една жена в дълга зелена рокля слуша внимателно, но когато осъзнава, че съпругът ѝ държи телефона ѝ, тя се опитва да го грабне.

„Искрено и с цялото си сърце благодаря на Алберто за искреността и истинското приятелство, което бе между нас през всичките тези 20 години. И Далиана, благодаря ти също, нищо, че си лицемерничила с мен в продължение на две години“, казва мъжът, пише Факти.бг.

На последния кадър той хвърля мобилния телефон на съпругата си в басейна и извиква последната фраза: „Благодаря ви за тази вечер, Алберто и Далиан се срещат.“