И в кеча може да бъде секси (снимки)

Бившата шампионка на кеч шоуто „Разбиване“ – Кармела, беше обявена за най-секси кечистка от феновете. Дългокраката мадама е известна със своите палави излизания и предизвикателни облизвания. Дълго време тя беше подценявана от останалите момичета, но през последната година се доказа в много тежки битки.                                            

31-годишната Леа ван Дейл, както е истинското име на красавицата, е професионална танцьорка и модел.

Тя имаше бурна връзка със своя колега Големия Кас. През миналата година двамата се разделиха със скандал. Кармела, наричана от феновете Принцесата, заряза кечиста, а той потърси сметка на палавата мадама и дори прибегна до насилие. В резултат на това Големия Кас беше уволнен от федерацията. Оттогава Кармела се е зарекла повече да не се хваща с колеги. Тя имаше лек флирт с клоуна Джеймс Елсуърт, а в момента е съотборничка на ветерана Ар-Трут, известен със своите певчески и танцувални умения. 

Бащата на Кармела – Пол ван Дейл, е бивш кечист. Той е бил много против бившата мажоретка да се захваща с тежкия спорт, но в крайна сметка Принцесата започнала тайно да тренира и вече от няколко години е в световната федерация.