Разберете с каква мисия сте дошли на този свят

Всеки човек се е появил с някаква мисия в този живот. Желаете ли да разберете каква  е вашата лична мисия-Просто изберете едно от перата и ще разберете.

1.Да създавате

Ако изберете първото перо, то вашата мисия е свързана с творчеството.

Вие сте човек с оригинално мислене, който е способен да реализира това, за което мечтае.


Ако това, което е необходимо, за да стане светът по-добър, все още не е измислено, на вас е предопределено да го създадете!

2.Да се грижите
Ако изберете второто перо, това е, защото сте много чувствителен човек, който винаги се грижи за другите. Вашата мисия в този свят е да подкрепяте и да осигурите безопасността на хората около вас.
Понякога може да да ви е трудно, но и не трябва да забравяте да се грижите и за себе си. Вашата мисия е винаги да бъдете човек, към когото другите се обръщат, защото имате щедра душа и дарба да защитавате другите от негативните неща в този свят и от самите тях!

3.Да лекувате
Ако изберете третото перо, вашата мисия в този живот е да се лекувате. Вие сте, способен да разбере това, от което се нуждаят другите, какво им вреди и какво им липсва!
Затова вашият дар – да помагате на другите да се излекуват. Вие сте просто казано човекът, който посочва пътя на хората около себе си.

4.Да вдъхновявате
Ако изберете това перо, това е, защото сте човек с много идеи, имате безкрайни запаси от енергия и винаги искате да направите нещо ново. Вашата мисия е да разпространявате тази енергия към другите.

Трябва да посявате желание, вяра, ентусиазъм и всичко, с което разполагате в сърцата на хората около вас. Възможно е да се изтощите, за да вдъхнете сила и енергия на другите. Не се притеснявайте, правите правилното нещо.