За жените и парите с любов

За жените и парите с любов

Господа, трябва да започнем деня с един много важен въпрос: имате ли 5 хиляди лева? И вие нямате, така ли? А как правите секс с красиви плеймейтки? Изобщо, правите ли секс? В събота, докато пазехме диваните и се чудихме дали е по-добре да изберем черно или червено Джони, Карбовски се включи с толкова звучна плесница в този крехък мъжки свят, че не можем да спим спокойно от много време – цели две вечери. Плеймейтките искат между 3 и 5 хиляди лева, за да бъдат твои. Спокойно, това не е за час, а по-скоро за месец. Гледаме, гледаме и не вярваме на ушите си.

Ако теорията е вярна, тогава в България няма бедни, всички сте милионери под прикритие и дори не смеете да си го признаете. Ако плеймейтка иска толкова пари за месец отношения, тогава колко струват обикновените жени? Не може само скъпите да казват своята цена. Така и така не влизаме в скъпата боя, а и нека си го признаем, ако ще даваме пари, предпочитаме да е за алкохол, той поне не ни е разочаровал, искаме да вникнем върху ценообразуването и жената като разменна стока. 

Нека започнем с уникалността на това красиво създание, повелителката на силиконовите форми и една от малкото ултимативни представителки на изгладената мозъчна кора. Те са красиви, ако вярваме на съвременната мода за красота – големи джуки, голям бюст, тяло на екзоскелет, големи очи като бухал с LSD и маникюр на хищна птица. Въпросните създания не могат да виреят без вишУ и по тази причина специализират в някоя неизвестна интелектуална среда, плащат няколко хиляди и вече имат самочувствието на Мис Тигрова относно международното положение. Веднъж щом станат красиви и умни – явно не е особено трудно, същите бързат да се появят в някое друго приятно риалити и да покажат колко много са научили, без столици и правопис, това отдавна не работи, пък и друго си е да се обявят за новите патриоти, щото това вече е модерно. 

Един конкурс и едно развяване на силикона ще покаже, че пъпната връв на реалността вече е скъсана. В нейното крехко създание, Димитричка от Горно Ботево става Лейди Ди, бизнес дама, отличена със своята красота и готова вместо да рита бакърчето, да пререже лентата на някое светско събитие. Къде точно се повишава цената? Не си плащаш за интимност, списъкът с баджанаците вече е известен, пък и опитай да не си представяш, че влизаш там, където е влизал и Коко. Плащаш си за интимност? Как? Всичките ѝ голи снимки са достъпни във всяка платформа. Демонстрираш възможности? По-скоро липсата на какъвто и да е интелект. И не забарвяй, текстът се пише от комплексиран човек без пари, впрочем от цял офис без пари за плеймейтки. Едно нещо много ни тормози, ако всички красиви плеймейтки нямат нищо против взимането на парите, защо навсякъде се снимат сами? Половинката не се събира в кадъра или не е толкова привлекателна? 

Мъчно ни е, понякога и за Мело ТВ Мания. Цяла година говорим за равенство при половете, за еманципация, за силен женски дух и накрая вземи тези 5000 лева и се прави, че ме обичаш. Разбира се, платената любов, щото курвалък не е добре приемана дума, не беше ли също забранена или това не важи за красивите? Те без скъпи гащи не могат, ние без тях МОЖЕМ. Пък и да не ти казваме колко бюджетни силиконки се намират за същите пари. Успех на татковците с дъщери, един ден те ще трябва да обясняват, че симпатичния старец не е точно за тях. Дилемата ще е да се опиташ да не виждаш дълбоките джобове на чичко и дълбокото гърло на щерката, цинично, нали? И също толкова реално, просто да знаеш. 

Едно нещо много ни тормози в цялата бизнес схема – какво стана с тази прословута любов? Честито на майките, които отгледаха добре платени, хмм, плеймейтки и манИкенки, за тях винаги ще има по един Митьо Патлака, който да ги язди и засипва с подаръци. Поне ще бъдат пример – добър или лош – за много други малки момиченца, които искат да станат като тях. Ние сме благодарни на по-обикновените жени, които биха могли да ни обичат за красивите сини очи, пакета и здравия разум – пари нямаме, да знаете! А и ако трябва да бъдем честни, много скоро точно жените ще трябва да започнат да си плащат, мъжете свършват… вече не само между гърдите.