Добри практики за създаването на домашен розов филм

Добри практики за създаването на домашен розов филм

Винаги сме знаели, че има глад за родно творчество, след като българските филми и сериали започнаха да печелят сериозно внимание, въпреки наличието на някои дървета пред кадър, описани лично от родните творци. И докато професионалното кино се опитва да ни предложи българският д-р Хаус, решихме да насочим вниманието Ви към едно друго родно творчество, където се позиционираме на максимално най-високи позиции – аматьорското порно. Няколко класации доказаха, че „Митко, Митко, Миткооо“ и „Баче Кико“ са се превърнали в повелителите на интернет и имат повече гледания, отколкото лунното затъмнение с името Ким Кардашиян. И след като във всеки живее един Стенли Кубрик, който мечтае за подобни режисьорски качества, решихме да хвърлим малко светлина върху професионалните аматьорски кадри! Вдигай мачтата, камерата работи!

Избери правилната локация

Признаваме, че някога сме се опитвали да вземем работата на Роко, но се оказа, че е трудно да работим само с една ръка, след като има твърде много движения.

Прегледът по-късно можеше да говори само за много ранен стадий на артрит. Ако не разполагаш с GoPro, което да закачиш някъде по себе си, по-добре използвай статив или бъди сигурен, че телефонът няма да мърда. Светлината също е много важна, защото силуетите станаха твърде банални! И винаги избирай по-чистата стая, къща и т.н.


Изборът на гледна точка

Дали всичко ще бъде заснето отстрани, дали искаш да гледаш камбанките да се реят спокойно във въздуха. Всичко е въпрос на личен избор и договорки. За съжаление ще си далеч от филмовото изкуство и ще трябва да използваш висшите компютърни сили или да се допиташ до услугите на някоя студентка, която се занимава с легендарния „монтаж“. Ако има и свободно време, винаги може да дойде с голямата камера и да участва (понякога не само в заснемането). Добрият режисьор винаги успява да заснеме най-важното – влизането в кадър, влизането в милото и други жанрови подробности. 

Използвай камерите, Люк

Нито един филм, освен „Секс партия бридж“, не се използва само една камера. В един свят на технологии, дори микровълновата фурна разполага с камера – използвай я. Покрий максимално точно ъглите, пусни няколко тестови кадъра и се приготви за действие. Ще има материал за изрязване, но съчетанието „Картина в картина“ помага допълнително за документирането на събитието, което най-вероятно ще завърши с покупката на минимум нови обувки. 

Винаги сменяй позите

Като централни наблюдатели в родното творчество установихме, че най-много зрителски интерес има в кадрите, където двойката използва най-правилните двойки за блестене и задоволяване на жадното зрителско око. Мъжката гледна точка винаги ще изисква ясно заснемане на полето на действие, премахването на крайниците, които могат да се превърнат в пречка и създаването на истинска емоция. В единият момент тя ще язди като млада каубойка в уестърн – първо действие, след това ще бъдете прави и ще имитирате работата на високооборотно бутало на пернишки Golf и на финала ще бъдете инжектор в 2-тактов мотор. Паузите ще помогнат да свалиш точката на кипене и след това отново да стартираш като истински наследник на г-н Рон Джереми!


Дай всичко от себе си за пред камерата

Актьорската игра е от жизнена важност, защото искаш да бъдеш запомнен с ключов лаф като „Милооо, хвани ми тръбата!“, а не с няма кино и пиксели, които само гъделичкат родната фантазия. Щом правите снимки за вечността, трябва да бъдете по-гласовите, по-здрави и перверзни. Дай всичко от себе си, за да стискаш дупето й по-здраво, накарай я да мърка като Камерън Диаз и задължително я облечи като мръсницата, която искаш да гледаш в най-греховният филм на Private (наистина трябва да намалим порното)! 


Каква е ползата?

И до днес все още съществува един химерен термин „Наказателен кодекс“, с чиято помощ може да изгубите абсолютно всичко, което някога сте притежавали, включително и пенисът си, стига изкусителката да намери правилен адвокат (а те са много добри в това). Защо наистина имате нужда от порно клипче? Започваме с факта, че има твърде много порочни клипове, които знаем как свършват, личното творчество е много по-интересно! Ще почешете личното его и най-накрая ще разберете какви физиономии прави милото, докато се трудите за личното й щастие. Освен това ще можете да я видите такава, каквато винаги сте искали, без оправдания като „Ама чорапите ме стягат и не се харесвам!“. Колкото повече клипове направите заедно, толкова повече ще се увеличава и желанието за професионалното филмово изкуство.