Истината за отношенията на Меган и Кейт излезе наяве-

В последо време често се говори за враждата между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън . Истина ли е тя, като ги гледаме често да се държат като първи приятелки, пишат lifestyle.bg

Разбира се, усмивките за пред фотографите не казват цялата истина за отношенията им, затова списание People се заема да внесе малко повече яснота.

Двете херцогини са на корицата на новия брой на изданието, а вътре откриваме един интересен анализ за предполагаемата война, която се е разразила в двореца Кенсингтън.

Меган и Кейт може да са известни най-вече като съпруги на мъжете си, но те са и самостоятелни дами, които имат свое мнение и виждане за живота. Мидълтън поде промяната в кралския двор, а сега Маркъл е приела присърце да я довърши. Един вид, правилата не са това, което бяха, херцогините – също.

Двете модерни дами, които попадат в съвременния живот в кралския такъв, напълно разбираемо искат да бъдат забелязани, да бъдат значими и, по някакъв начин, да окажат своето влияние. Всяка – по своя си начин.

Меган е бивша актриса, за чийто личен живот се носят митове и легенди. Вероятно тя ще успее да укроти принц Хари, но дали ще направи същото и със себе си? Източници от двореца споделят, че най-трудното е да работят с Меган и да угодят на нейните амбиции.

Не може да пропуснем и факта, че Маркъл е първата американка, която се омъжва за представител на кралския двор от 1937 г. Според някои,културните различия също отдалечават Меган от Кейт. Англичаните са известни със своята учтивост, а американците са свикнали да казват всичко, което мислят.

Тя все още търси своето място в кралския двор, докато Кейт отдавна го е намерила. Мидълтън просто поддържа образа на перфектната майка и съпруга и се подготвя за всеобщото одобрение, когато влезе в ролята на съпруга на краля на Великобритания.

Коментари