ИЗТЕКОХА НОВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА: МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е БИЛ УБИТ! ШОКИРАЩИ СНИМКИ!

Припомняме, че световната звезда издъхна на 25 юни 2009 в имението си в Лос Анджелис при изключително мистериозни обстоятелства. Официалната версия е, че е предозирал с опасни медикаменти, но един от най-близките му приятели днес извади доказателства, че е бил убит.

Германският бизнесмен Михаел Якобшаген е един от най-близките приятели на Джако през последните 20 години от живота му. Милионерът е един от малцината, които са имали пълното доверие на звездата и твърди, че през последните месеци от живота му Майкъл многократно му се поделял, че се страхува за живота си.

Якобшаген е предоставил на американската журналистка Дафни Барак три бележки написани лично от Джексън, които кралят на попа му е бутнал тайно в ръката по времето на техни срещи, пише WTTV. Според експерти това е почеркът на Майкъл Джексън:

Първата бележка гласи: Системата иска да ме убие заради моя каталог! /възможно е това да са компрометиращи доказателства, който Джако е държал/

Втората гласи: АЕГ /Главният спонсор на последното турне, което така и не се осъществи/ ме подлага под огромен натиск. Имам лошо предчувствие, страх ме е за живота ми! Утре ще се обадя на Джоузеф /Специалист по сигурност/

В третата бележка пише в прав текст: Страх ме е, че някой се опитва да ме убие!

В допълнение на това Якобшаген твърди, че Джако му е звънял няколко пъти през 2009 и му е казвал в прав текст, че трепери за живота си.

Наскоро Дъщерята на Джако Парис Джаксън ясно каза в интервю за списание „Роулинг Стоун“, че баща й е бил убит от могъщо корпоративно лоби, което е капитализирало от неговата смърт.

Припомняме, че в годините след смъртта му корпорацията „Майкъл Джаксън“, която няма нищо общо със семейството на загиналия певец реализира рекордни милиардни приходи от продажбата на албумите на покойната звезда./BRADVA.BG