Ето я сестрата на принцеса Даяна, за която се предполага, че е имала тайна връзка с Чарлз

Любовният живот на принц Чарлз изглежда няма да спре да ни вълнува, макар че от доста години нищо особено не се случва в него, защото е женен за Камила Паркър, пише lifestyle.

Предишният му брак с принцеса Даяна и всички подробности около него продължават да са не по-малко любопитни от новините за принц Хари и Меган Маркъл например.

Сега връщаме лентата още по-назад, преди брака на Чарлз и Даяна. Според разкрития от книгата „The Making Of A Royal Romance“, бъдещият британския крал е имал връзка с по-голямата сестра на Лейди Ди – Сара Спенсър.

Лейди Сара Спенсър

Авантюрата им е кратка и включва обща ски ваканция.

Скоро след това Даяна успява да привлече вниманието на принц Чарлз по време на приятелско барбекю събиране. А най-интересното е, чеименно Сара ги запознава. Тя дава и благословията си за връзката им впоследствие.

Все пак, Сара е разбрала от личен опит, че принц Чарлз е добра партия. Докъде точно са стигнали техните отношения и защо не са прераснали в нещо повече, можем само да гадаем. Но явно съдбата си знае работата и Даяна е била правилната жена за Чарлз. Поне в онзи момент.

А Сара Спенсър и до днес е близка приятелка на кралското семейство и присъства на всички по-големи събития, пише Express.

Коментари