Пищната красавица Деми Роуз се разсъблече по невидим секси бански (СНИМКИ)

Ако някой от феновете на Деми Роуз я види облечена в дрехи, вероятно няма да я познае и ще я подмине. Толкова често 23-годишната моделка публикува полуголи фотографии в Instagram. Освен това, даже смъртта на любимия й баща не можа да я смути, защото след това тя изобщо не прекъсна и за момент активния си социален живот и продължи да провокира последователите си, съобщава „Дейли Мейл“.

И този път Деми остана верна на себе си.

Моделът участва в фотосесия, за да рекламира бански костюми, избирайки доста изрязан за себе си. Красавицата оставя много малко на въображението ни.

Впрочем, сексапилната красавица, не винаги е била такава. По-рано майка й разказваше, че в детството си Деми е била неуверена в себе си и изобщо не е можела да си представи, че външният й вид би бил подходящ за кариера на модел.

„Тя не мислеше, че е достатъчно хубава, но благодарение на победите в конкурсите за красота в училище, тя повярва в себе си. Стана амбициозна и решителна. Нямаме нищо против снимката й: тя веднага каза, че ще се разсъблича „, споделя майката на Деми Роуз.

Превод и редакция:

 

Коментари