Трикове за привличане на богатство и просперитет в дома, които действат само за работливи, не и за мързеливи

Дори древните старейшини забелязали, че за да се забрави бедността, трябва не само да се работи усилено, но и да се следват някои правила за боравене с пари . А именно: да ги пазим правилно, да давате на заем дори да имате малко.

В това отношение има народни знаци, много от които са образувани не само през годините, но и през вековете, които все още се запазват.

Забелязали ли сте, че има хора, на които парите буквално винаги им остават? Те харчат пари на дясно и на ляво, но никога не седят на вода и хляб!

И има ли такива, които парите ги заобикалят, като прокажени.

Всяка стотинка  е спасена, всеки лев, увеличавате разходите си за храна, апартамент и пътувате в транспорт – през нощта те ще разкажат всичко без колебание!

Изглежда, че всичко е осигурено, от липсата на пари от всички страни осигурени. Но тук … пътувах мирно в обществения транспорт, дори държах ръката си върху чантата си и не изпусках – нито телефон, нито портфейл! Всичко е под контрол, всичко се изчислява, но няма пари!

Бъдещето в къщата

Оказва се, че просперитетът в къщата зависи пряко от чистотата на прозорците, огледалата и от някои други фактори, споменати в народните знаци. И най-интересното е, че тези фактори наистина работят!

Днес смеви подготвили 10 съвета как да привлечете богатството и благоденствието на къщата . Номер 4, може би, ще си вземете бележка!

КАК ДА ПРИВЛЕЧЕТЕ БОГАТСТВО

Не пазете пари на светло място, те не го харесват. Скрийте ги на уединено тъмно място.

Парите се намират в тези къщи, където ножовете не се оставят на масата и в никакъв случай не се оставят пари на масата. И забранете на съпруга ви да разпръсва монети из цялата къща.

Има такова вярване: ако при новолуние  държите кесията с пари на прозореца за три нощи подред, до края на месеца очаквате добър финансов поток.

Никога не харчете всичките си пари. За да може портфейла винаги да е пълен, в портфейла трябва да остане поне една монета.

Основният знак за бързото богатство е грижата в къщата. По-често се мият огледала, прозорци за привличане на пари.

За да направите това, трябва да измиете всички огледала с обикновена течаща вода, която първо трябва да ползвате  монети. След почистване поставете монетата пред огледалото, отражението ѝ ще увеличи финансирането. Монетата трябва да бъде оставена за една нощ, а сутринта да сложите в касичка.

Всеки знае простата истина – парите обичат сметките. Не забравяйте! И спестяванията трябва да се правят по различен начин: спестяванията не се толерират, когато те се преброяват твърде често.

Има и друг трик, който заработи перфектно при най-добрата ми приятелка: За да се отървете от бедността, е необходимо да вземете една банкнота, на която има най-малко една буква то инициалите на името ви, капнете етерично масло върху нея и сложете парите в портмонето си.

Ако някой съсед дойде да ви посети, по-добре да го поканите в къщата и да не стои на прага. Ако стоите на прага дълго време, това ще изплаши късмета и благополучието от дома.

Не забравяйте как действа бумеранга. Всички лоши дела се връщат двойно. Следователно не е необходимо да се пренебрегват хората, които се нуждаят от подкрепа.

Ако можете да помогнете – подкрепете с дела или топла дума. И едно добро дело ще се върне стократно!

[как да привлечете пари и богатство]

© Депозит Снимки

След като сте получили заплата, в никакъв случай не я харчете в същия ден. Парите трябва да получат възможност да прекарат нощта в къщата ви, а едва тогава започнете да харчите.

[как да привлечете успех и богатство]

© Депозит Снимки

РЕДАКЦИОНЕН СЪВЕТ

Има много интересна формула от известния американски писател и автор на мотивационни книги Луиз Хей. Ако я слушате, парите ще се появят по-бързо, отколкото ги изразходвате . Не забравяйте да проверите!

Народните поверия са помагали на нашите предци, което означава, че те ще ви помогнат да привлечете пари и късмет в къщата. Важно е обаче да запомните, че дори ако знаете сто рначина и рецепти за привличане на пари в къщата, а не предприемате нищо за увеличаване на доходите, вероятно няма да забогатеете.

Тези съвети са голяма помощ за тези, които работят и печелят пари , а не панацея за липса на пари за мързеливи хора.

Полезна ли беше тази статия? Разкажете за тези съвети на вашите приятели в социалните мрежи!

Коментари