Скоростен тест ще разкрие близкото ви бъдеще

Символите на картинката в действителност биха могли да разкрият близкото ви бъдеще!

Колкото и да не ви се вярва, можете да отделите две минути и дори от любопитство да проверите какво се крие зад символа, който сте си избрали.

За тази цел трябва да затворите очи за няколко секунди, да изчистите съзнанието си от всякакви неприятности в живота си, да ги отворите и просто  да изберете инстинктивно едно от изображенията.

Символ номер 1

Не отлагайте прекалено дълго нещата, които подготвяте. Фокусирайте се върху целите си и как да ги постигнете.

Ще се справите с реализацията им, ако рискувате. 

Символ номер 2

Вие сте на кръстопът. Има силна външна енергия, която ви влияе – принуждава ви да направите нещо, но не сте сигурни дали да действате. Опитайте да медитирате и да успокоите съзнанието си. След това със здрав ум и чисто сърце вземете решение, което смятате за най-правилно.

Символ номер 3

Чувствате ли, че понякога нещата ви се случват сякаш с магия. Не се притеснявайте от възможностите, които ви дава съдбата. Това няма да се промени занапред – възползвайте се!

Символ номер 4

Хубаво е по-често да слушате интуицията си. Нещата в живота ви не винаги се случват точно по начина, по който наистина искате. Точно затова се отпуснете и дайте превес на шестото си чувство.

Номер на знака 5

Вселената ще ви даде точно това, което искате. Ако все още обаче не сте го получили, значи просто не е дошло правилното време.