Какво прави един мъж, когато се раздели с партньорката

Какво прави един мъж, когато се раздели с партньорката

Раздялата е едно от най-драматичните чудеса, които се случват на хората. За този социален феномен няма упойка и си длъжен да го преживееш по най-добрия начин за себе си. Това означава, че ще се върнеш обратно в първобитните корени на мъжкото и духовно израстване, търсено в просташките и елементарни навици. Жената също преживява един катарзис и започва да търси следващата си жертва.

Тя е като черната вдовица, която е изконсумирала връзката с последния нещастник. Точно тук ще ти покажем разликата между раздялата при мъжете и жените. Затегни колана, защото пътуването е много дълго!

Всеки приема късането с любимата по различен начин. Най-накрая си останал сам с мислите си, което означава, че се събуждаш от една далечна кома – представи сцената от „Mатрицата“, когато Нео се изключваше от системата. Осъзнаваме, че синьото хапче е било виагра и е време да сложим тъмните очила, за да преследваме дамата в червено. Какво правим, когато осъзнаем, че сме свободни!

Анархия в тоалетната

Готови сме да напикаем отново тоалетната чиния, да друсаме крушата на отворена врата и да пускаме котката, когато сме на трона. Най-добрата новина е, че можеш да изхвърлиш кошчето от банята, където милото грижливо събираше тоалетна хартия за преработка. Лошата страна на нещата е, че ароматизаторът ще свърши и ще забравяш, че трябва да се подмени. Важното е, че ще можеш да пренесеш старата конзола, за да не ти е скучно.

Космите

Време е да пуснеш своята бохемска брада, да изглеждаш тежък и космат като горила. Не се притесняваш от всички видове епилация, чувстваш се като Уолтър от Breaking Bad и смяташ, че изглеждаш точно като него. Добрата новина е, че през зимата ще бъдеш предпазен от виелици, бели мечки и изнасилвания – много жени не обичат горилите, но все пак има и такива, които нямат проблеми с пуловера!

Пляскаме маймунката

Когато сексуалното кранче спре, ти си отговорен за поддръжката на тръбата. В интернет ще откриеш абсолютно всичко, което искаш и огромна доза от клипове с много жестоко съдържание (2 girls 1 cup). Тоновете порно са достатъчни, за да преживееш първите няколко месеца, без да се налага да излизаш на открито. Освен това правиш бицепс, трицепс и рамо. 

Събиране с групата

Това е културно събитие, в което изпъква високият интелект на групата. Ще можеш да говориш за любимите теми като: футбол, Star Wars, порно и коли. Никой няма да те гледа глупаво, защото не разбира технологичните термини. В последствие ще се напиеш и ще търсиш следващата изгора за плъгване на нов хардуер. Спокойно, имаш шансове, ако все пак си обърнал някакво внимание на външния вид. 

Време за себе си

Партньорката винаги се превръща в крадла на време. Тя е постоянен времеви фактор, който има нужда от забавление. Ще ти бъде трудно да отделиш време за неделното футболно дерби, няма да можеш да се помотаеш с приятели в WoW и дори ще ти е трудно да тренираш. Премахването на константа от време е гаранция за свобода и извършване на всички дейности, които някога си искал. Ходиш по боксерки, замърсяваш къщата, оригваш се шумно, гледаш мач по пищов, обличаш дрехите от вчера и много други.