С какво жените впечатляват най-много

С какво жените впечатляват най-много

След вчерашната изповед за интернет феминистката, днес решихме да покажем онези жени, които нормалните мъже харесват. Ние не влизаме в тази категория, защото сме комплексирани същества с особена страст към ръкоблудството и носим очила с диоптър, които смело биха конкурирали и лещите на Хъбъл. Не искаме да Ви отвращаваме с нашата външност, която обикновено служи за плашенe на децата, които прекаляват с тъпкането на бюреци и дюнери, а искаме да говорим за жените – красивото зло, което съкращава живота значително и предотвратява всички мъки преждевременно. В живота няма място за второ първо впечатление, но това никога не е важало за жените – те винаги имат повече права от малцинствата у дома.

Виждали сме жени, които събуждат всичко мъжко и само с присъствието си подканват да ги заведете в спалнята, да правите деца и никога повече да не я пуснете, но сме виждали и новорoдeното на синия кит в клин – отказваме да говорим по тази тема. Дами, сигурни сме, че искате да бъдете фатални, обичани и заглеждани, но дори и в този случай се изисква прилагането на някои умения. Ето как можете да ни впечатлите без много усилия!

Походката

Спорът между цици и дупе винаги остава в полза на дупето! Обичаме жените с големи гърди, но те могат само да пазят сянка за онова специално място, където кръстът започва да губи своето добро име. Сексапилът от високите токове може да носи само положителни точки, когато жената се е научила да върви с тях. Положителното в цялата история е, че българките отдавна са експерти в тази област и препускат в съзнанието ни като стадо лъвици. Походката няма нищо общо с височината, не бързайте да се оправдавате и смеем да твърдим, че пред офиса се разхождат някои от най-сексапилните миньони, които човечеството може да е виждало – гледаме ги с бинокъл, но няма да ни издадете. Никой не е казал, че трябва да вървите като Адриана Лима, но и няма да избягаме, когато срещу нас се задава нещо хищно, сексапилно и грациозно – представяйте си тигър в Bugatti! Излишно е да казваме, че походката се сменя с пияния майстор след три големи коктейла, но ще стигнем и до там. 

Четенето на книги

Легендата разказва за жена, която се зачела в книгата на Стивън Уанбърг, а не в безкрайните трудове на Коелю. Четенето на книги е нещо приятно, полезно и развлекателно, когато не се прави за самото шоу. Ако имате приятели, които не могат да спрат да се бият в гърдите с прочетеното, тогава се притеснявайте, защото всеки може да чете, но не всеки може да разбира. Тъжното в подобни ситуации е, че четенето се превърна в мода и принуди по-голямата част от младото поколение да мрънка за Kindell и таблет, с който да показва, че може и ще чете. Четящата жена има своя чар и печели много мъжки сърца с оралните си умения (буквален и преносен смисъл). В последно време забелязваме, че единственото прочетено е последния статус на някой във Facebook. Читателката знае как да възбужда Вашия интерес по различен начин и точно това я прави по-ценна от Golf 3-ка със сертифициран пернишки тунинг! 

Да бъде нормална!

Модерните технологии помогнаха изключително в избирането на подаръци за не толкова близки приятели, предлага забавления в тоалетната и на финала може да подаде няколко жокера за предстоящата среща с непознатата. Сигурни сме, че и Вие проверявате профила на женската компания, за да бъдете сигурни, че няма мания към еднорози и не е споделяла песента на Радо Шишарката „Бели птици“ като някаква форма на настроение. Нормалността за нас е едно от най-полезните качества във времето на лудите, свръхестествените и фолка. Една жена е красива, когато има мнение, интереси и може да води спорове. Не разбираме вкуса на мъжете, които се спират на съществото с огледални емоции и интелекта на торен бръмбар. Има ли нещо вълнуващо в жената, която ще се съгласява винаги с Вас, ще циври и мрънка като малко дете, внасяйки поредните махленски клюки в разговора. Нормалната жена може да споделя, разбира и мълчи, когато се налага – тя е безценна! 

Да мрази всичко, което мразите и Вие

Не е необходимо да бъдете с най-красивата жена на света, трябва да намерите онази, която мрази всичко с Вас. Звучи абсурдно, но Ви гарантираме, че жената-хейтър е доказателството, че Бог съществува. Споделеното време с нея може да бъде истински рай, след като не спирате да се гаврите с последната изцепка на Роналдо, забавлявате се с новите комплекси на бившите и задружно изсипвате щедрата порция хейт върху поредната риалити глупост, която някога се е раждала в ефира.

Този екземпляр е искрен и няма да Ви спести милите комплименти, когато решите да спите, докато тя чисти кочината, няма да пропусне да Ви каже, че се излагате с тези рози за 14 февруари и задължително ще Ви спре тока, когато се сетите, че можете да правите изненади без повод. Тя е устата и наперена като пинчер зад блиндирана врата и няма да Ви позволи да й платите сметката! Не можете да я командвате, подготвяте се за най-лошото с нея и никога не скучаете с нея – тя е креативна! Ще я обичате завинаги и навсякъде! 

По дрехите посрещат, без дрехите изпращат

Като изключим факта, че някои дебели жени не спират да се обличат в прилепнали дрехи, а други са като излезли от каталог, българките са единствената причина да стоите в родината, когато всичко друго се прецака – повечето са нормални, преди да пуснат Planeta Payner. Мъжът мрази модата, защото не разбира как нещо, което е сътворено с много абсент и кокаин, може да се превърне в рокля за 1 милион долара. Жените нямат този проблем и биха хвърлили всичките си пари, за да притежават определена дреха. Виждали сме красавици, които могат да комбинират думите семпло, елегантно и сексапилно в едно и по този начин да изпъкват от тълпата намазани с грим, задник в клин и грим „Концерт на Kiss“. Всички обичат жените с къси поли до кръста, деколтето до пъпа и нудисткия плаж, но това прави само лоша услуга на мъжа. Учените са доказали, че по-сексуалният сезон е зимата – жената е облечена и оставя всичко на фантазията ни. Разумните жени се обличат спрямо своето телосложение и това ги прави естествено красиви. Виждали сме пълни дами, които много добре осъзнават своите минуси във фигурата, но вместо да скочат в клина и да тестват здравината на шева, те избират по-дискретните дрехи, с които пак са красиви. Бихме оценили и онази, която е пропуснала дълбокото деколте и потника, след като е осъзнала, че гърдите й няма да мръднат от положението „Натиснато асансьорно копче“. Истинският мъж отдавна не се впечатлява от облеклото тип „Готова съм за Gang-Bang сцена!“, той просто предпочита различната.

Различната в този случай не е скъпо облечена, тя е ефектно облечена! Просто искахме да споделим разликите, но е редно да оценяваме и жената в най-натуралната й форма.