Какво гледат жените в мъжете?

Какво гледат жените в мъжете?

С присъединяването на жена към екипа, men.bg тръгна по дяволите. И след като, тъй или иначе, натам сме се запътили, поне ще можеш да прочетеш няколко важни насоки във Великата битка на половете. Или по друг начин казано: малки женски тайни, относно това, какво мацките всъщност гледат в един мъж.

Цялостна визия

Въпреки това, че, нали, всички винаги търсим духовната си половинка, ян на нашето ин, спътника в живота, другата половинка, плюс едното и така нататък, както мъжете първо забелязват задника, циците и чак тогава поглеждате фейса, така и жените бият един бърз поглед „глава-пети и обратно“. Просто го правят по-дискретно от теб. В повечето случаи. Вселенска формула как да се премине тази стъпка, обаче няма. Просто всичко зависи от личните предпочитания на дадената жена. Една ги харесва високи и синеоки, друга иска дребни и невзрачни, трета пък ги предпочита в каквато и да е форма, стига да са мургави, седма обича по-пухкави….
Едно обаче е сигурно: всяка жена ще ти обърне внимание ако, когато тръгнеш да я зарибяваш, го направиш достатъчно уверено, ама не нахално, със самочувствие, но не с арогантност. Сложно, нали?

Маниери, поведение, начин на говорене

В необятния си опит в света на самостоятелната жена всяка себеуважаваща се мацка е имала контакти с какви ли не индивиди. Като цяло е ясно: мъжете някакси живеят с нагласата, че обръщения като „мацка“, „кукличка“, „котенце“, „писе“ и т.н. се котират много, но всъщност са отвратителни. Честно! Жените не обичат някой да им чупи стойки, защото това си е тяхна работа. Ето едно революционно предложение: пробвай някой път, ей така за разнообразие, да бъдеш себе си. Рано или късно ще се покажеш какъв си, така че няма смисъл да заблуждаваш противника. Освен ако не става въпрос за една нощ….

В този ред на мисли:

Жените обичат еднодневки!

Да си го кажем направо – днешната жена няма време да се занимава с глупости, защото или е пристрастена към това да бъде сингъл, или има някакво дългогодишно гадже, от което й е писнало. И в двата случая ако си изиграеш картите добре, ще те огрее и то без допълнителната драма с дейтване, кафе на сутринта или излишни задълбочени духовни разговори. 

Но да се върнем на темата!

Приятелите

Макар че е малко грубо, жените винаги оглеждат приятелите на бъдещите си половинки. От чист интерес дали в компанията има нещо по-добро. Теоретично повечето жени имат някакъв морал да не се задяват с повече от един индивид в дадено обкръжение. Теоретично! Иначе е много важно и да се види приятелите на даден мъж как се държат с него, а и неговото представяне в компания как е – entertainer или observer.
 


Малка доза простотия

Колкото и изтънчена да е една жена, тя също има нужда да избяга от сивото ежедневие. Как се прави това? Ами с простотия. Глупави вицове, пиянски истории, разкази от казармата – любимо. Един мъж трябва да е едновременно галантен кавалер и в същото време съвършен простак, като намери за пред дамата си перфектен баланс. Ха де!


Малките жестове

Колкото тъпо и клиширано да звучи е факт. Но си има своите особености – има жени, които не обичат да им плащат сметката; има жени, които мразят цветя, защото им напомнят за погребение; има жени, които не обичат да ги хващат за ръка; има жени, които мразят да говорят за чувствата си…. Напиши си домашното и действай според случая!

 

Какво мъжете искат от жените?