Какъв цвят е вашата аура според зодията Ви? Лъв: Оранжево-Означава здравословно его, самочувствие и желание за победа

Цветът на вашата аура ви разказва много за човека, който сте. Поради това не е чудно, че всяка зодия има специален цвят. Силата на всеки знак в астрологията се разкрива чрез различни форми на енергия, включително аурата. Е, вижте какво ви разказва вашият цвят.

Овен: Светлочервен

Разбира се, ожесточеният Овен ще бъде изразен чрез ярко червено. Този цвят означава страст, сексуалност, агресия, конкурентен дух и силна воля. Това са някои от основните характеристики на Овен.

Телец: Горско зелено

Бихте ли казали, че този цвят подхожда на Телеца? Този цвят показва силата на лечител, човек, който извлича най-доброто от другите. Това също означава посвещение и земя.

Близнаци: Жълто

Веселите Близнаци имат аура с жълт цвят. Това показва оптимизъм, позитивност, игривост и докосване с вътрешното дете. Жълтият цвят също показва ентусиазма за цял живот.

Рак: Розово

Има ли миг, в който те да не са влюбени? Този цвят означава романтични чувства, любов, състрадание, съпричастност и мекота към всеки.

Лъв: Оранжево

Лъвът със своята енергия управлява света, така че не е чудно, че неговата аура има най-смел цвят. Този цвят .

Дева: Кралско Синьо

Комуникативните Деви имат аура с оживен кралско син цвят. Тази аура посочва сериозен, логичен и рационален поглед към живота и желание за искрена комуникация с всички.

Везни: Синьо-зелено

Хармоничният и красив баланс е комбинация от зелено и синьо. Тази аура принадлежи на тези, които се грижат за хората наоколо. Те са спокойни, обективни и дипломатични във всяка ситуация.

Скорпион: Индиго

Мрачните и загадъчни Скорпиони имат аура с цвят индиго. Това е цветът на интензивните емоции, интуицията, мъдростта, чувствителността и способността да се вижда истината, независимо от всичко.

Стрелец: Светлооранжев

Тези диви философи никога не се страхуват да опитат нещо ново. Ето защо оранжевата им аура бележи творчество, издръжливост и голямо самочувствие. Те също имат огромен апетит за живот.

Козирог: Червен

Аурата на посветения Козирог има силен червен цвят. Те са устойчиви и остават силни в най-трудните моменти. Козирозите са амбициозни и знаят как да оцелеят.

Водолей: Светло зелено

Водната аура посочва човек, който иска да направи промяна към по-добро, някой, който поставя нуждите на другите пред собствените си.

Риби: Лилаво

Магическите и интуитивни Риби се изразяват чрез лилавата си аура. Този цвят е знак за буйна фантазия. Хората с този цвят на аурата искат да сънуват и да мечтаят, да избягат от реалността.