Изповед на едно момиче: Хванах майка ми да спи с гаджето ми!

Млада жена, която се довери на майка си, беше ужасена, когато научи, че майка й е спала с приятеля й.

Челси Хопър (22) и се обадила на майка си Жаклин (47) за помощ, когато гаджето ѝ, Кевин Скот (35) станал насилствен към нея, пише The Sun. Но вместо да помогне на дъщеря си, тя влиза в любовна афера с Кевин.

– Това е най-голямото предателство.

 Беше ужасно да живея в жестока връзка, но когато открих, че гаджето ми е таен любовник на майка ми, той прекарва всяка мярка. Не искам да го виждам или да чувам за него, каза преданото момиче.

Челси се среща с Кевин в кафе-бара, където работеше. „Беше много очарователен и наистина си мислех, че един ден ще се омъжа за него, казва тя. Когато го срещнах с родителите си, се тревожа малко през годините.

Но майка й каза, че всичко е наред, ако е щастлива. „Спомням си, че майка ми веднага ми каза, че е красив“, казва Челси. Но тогава проблемите с отношенията вече са започнали. Челси в мобилния телефон на Кевин намери съобщения от друга жена, но винаги имаше достатъчно обяснение.

– Кевин се побърка, когато исках да изляза с приятели. Той серазвилня у дома и заяви, че му изневерявам. Понякога ме удряше. 

Тя казва, че майка й винаги се грижела за Кевин и дори предложила да отиде да обсъди цялата ситуация. Кевин обещал на Челси, че ще се поправи.

Но след това тя открива съобщенията във Фейбук.

– Беше такова мръсно послание. Майка ми говореше за това как Кевин е добър в леглото. Съжалявам, имам истерия. Сблъсках се с факта, че тя има връзка с моя приятел. Тя се опита да отрече, каза на баща ми, че греша. Исках да се самоубия – казва момичето.

След аферата на Кевин и майка й, Челси отново се връща при него:

„Не знаех на кого да вярвам, затова реших да се доверя на приятеля си“, обяснява тя. Но скоро поведението му стана известно, че той ме е измамил.

Челси казва, че майка й, при особени обстоятелства, изчезнал от къщи и нейните съмнения се потвърждават, когато заварва Кевин в леглото с друга жена.

– Не ме интересува в какво си ме уловила. Той просто запали цигара и продължи да лежи в леглото. Два дни след Коледа, аз го напуснах и върнах ключовете от апартамента. Той ме измъкна от колата. Когато му дадох ключовете, се хвърли върху мен и ме удари в очите, каза Челси.

След известно време майката на Челси признава, че има връзка с Кевин:

– Беше само три пъти, може би общо 10 минути. Не мисля, че тогава се изговаря една дума. Чувствам се виновна и съжалявам. Не знам какво се е случило с мен, вероятно съм искала малко внимание, защото съпругът ми и аз не бяхме правили секс за дълго време, каза майката на момичето./zajenata.bg