Най-големите с*кс рекорди по света

Сексът може да бъде един от най-интересните „спортове“ с големи постижения. По света има изумителни истории за сексуални преживявания прекрачващи всякакви норми и ограничения. Вижте рекордьорите, надминали всички очаквания.

1. Най-голям брой сексуални партньори

Призът за най-голям брой сексуални партньори за едно денонощие се присъжда на американската порно актриса Лиса Спаркс, която през 2004 г.

успява да задоволи сексуално 919 мъже в рамките на 24 часа по време на еротичен фестивал във Варшава. А мъжът, преспал с най-много жени през живота си е арабския крал Ибн Сауд, който е имал сексуални контакти с 20 хиляди жени.

2. Най-голямата секс оргия

За най-многобройна оргия, останала в историята, се смята тази в Япония с участието на 250 двойки. Сексуалните двойки дори използвали предварително измислена хореография и точно определени пози.

3. Рекордьори по самозадоволяване

За най-дългата мастурбация при жените, челната позиция е за Кити Кат, която е успяла да се самозадоволява с вибратор, вибрираща ръкавица и лубрикант цели седем часа и шест минути. Мъжът рекордьор в същата област е японецът Масанобу Сато, който се самозадоволявал в продължение на почти десет часа без две минути.

4. Най-много оргазми

Рекордът за най-много достигнати оргазми от една жена е 134 пъти за един час, а мъжкият рекорд за същото време е 16 оргазма.

5. Най-дългият секс

Най-дългият секс е продължил 15 часа, а партньорите са порноактрисата Мей Уест и партньорът и Тед.

6. Рекорд за еякулация

Рекордът в изхвърляне на семенна течност поставя мъж, който достигнал разстояние от 6 метра. А най-голямата измерена скорост на еякулирана сперма е 68,7 км/час.

7. Мъж роди дъщеря

Американецът Томас Бийти станал първият мъж в света, който родил. Случило се през 2008 година след като си сменил пола. Въпреки че от жена станал мъж, запазил женските си полови органи и родил дъщеря си Сюзън в ролята си на баща и майка.

8. Най-дългите и най-големи полови органи

Най-дългият пенис принадлежи на актьор, писател и тв. водещ и е с дължина от 34 см. в еректирало състояние. А жената с най-голяма вагина – 48 см. е родила дете тежащо 10,4 кг.

9. Най-възрастната проститутка

Най-възрастната проститутка е на 82 години, известна с прякора „баба“, която е в този бизнес от 40 години.

10. Най-големите естествени гърди

Притежателка на най-големите естествени гърди в света е Ани Хоукинс. Теглото на двете гърди е 50 кг./jilo.bg