Писмо от проститутка до съпругата на нейния клиент: „Ще ти запазя брака!“

Проститутка от Ню Йорк, която се предстя под псевдонима Ейприл Адамс написа писмо, в което се обръща към съпругата на своя клиент.
Американският „Vice“ публикува писмо, в което една проститутка е много искрена в обръщение към съпругата на своя клиент. В доста интересно писмо тя й заявила, че всъщност ще й запази брака.Писмото ви цитираме изцяло: Скъпа съпруго, не те познавам, но знам, че е възможно твоят съпруг да ти изневери с проститука.

Казвам това, защото аз се занимавам с тази работа и не ми липсват клиенти. Другите съпрузи могат да направят това, но вашата връзка, вашият сексуален живот, това е различно. Правили сте тройка с твоя приятелка от факултет преди 10 години. Наемате бавачка, така че всеки август ходите в Лас Вегас. Имате фантастичен брак! Да ви попитам: Кога за последен път сте правили секс три пъти седмично с мъжа си? Когато той за последен път се е оплакал от нещо? Нима не мислите, че е възможно, той да е решил този проблем и да се е оставил в моите ръце? Добрата новина е, ако вашият съпруг се вижда с мен, това означава, че иска да остане в брака ви . Задоволява си сексуалните нужди по най-малко сложния начин. Представете си вместо мен, това да е бавачката ви, или съседката ви, или пък твоята най-добра приятелка. Бих могла да продължа, но мисля, че ме разбрахте. Аз съм професионалистка. Дискретна съм: времето, вниманието, сексуалността, се измерват в часове, а след тях той е твой.
И най-важното аз не искам твоят съпруг, нито някога ще го обичам.
Доста е невероятно към него да чувствам нещо повече, отколкото към любимия ми сервитьор. Никога няма да бъда заплаха за вашия брак, защото когато работя не искам да имам връзка с нито един от вас. Никога няма с него да отида на вечеря, нито ще го търся посред нощ и да говорим за развод. От мен няма да разбереш какво се е случило . А, ако разбереш от него, или е глупав, или ти е много ядосан. Да, някои клиенти започват нещо да чувстват към мен, но те ​​са много малко. Със сигурност не мислиш, че водопроводчикът обожава тоалетната? Мъжете знаят, че желанието ми към тях е обусловено от желанието ми да ми дават пари. Аз съм работник. Колкото и да мисли за мен сексуално, емоциите няма да присъстват в това, което правим заедно. Ако нещата имат потенциал да се усложнят от негова страна, винаги има защитен план: аз изкарвам пари . Според моя опит мъжете харчат за секс само колкото могат да си позволят. Ако това е необходимо на мъжа ти всеки две седмици и може да даде 1000 долара от вашият бюджет, ще намери някой,на който да ги даде. Ако мислите, че нещо чувства, ще забрави това след две седмици, както и всяко друго желание. Относно болестите? И въпреки това, което виждаш във филмите, повечето сексуални работнички днес, вероятно се грижат и са съвестни към тялото си. А , ако се притеснявате за нежелано дете. Шансовете да нося дете, което е свързано с работата ми се равнява на нула.
Може би все още не искате да спи с мен. Ще попитам отново: Кога за последен път сте правили секс три пъти седмично? Не казвам, че твоята работа е да го направиш щастлив. Просто казвам, че може би не искаш толкова често да спиш с него. Стресирана си или той вече не те привлича. Осъзнавам, мен със сигурност не ме привлича. В това е работата. Аз съм тайната съставка за много здрави бракове , защото когато той е с мен, получава това, което ти трябва да му даваш. Ако оставиш телефона на мира, може би ще стигнете и до 50 годишнина от брака ви./zajenata.bg