Секс пози, удобни за анален секс 

Секс поза Костенурка

Секс позата Костенурка е подобна на позата Куче Басет , но при нея сте малко по-високо от пода и краката са почти събрани. За да я изпълните, трябва да застанете на колене и да седнете на прасците си, а тялото и главата си да наведете надолу.

Партньорът ви застава зад вас и също на колене, прониква, придържайки ви от двете страни на дупето. Проникването по този начин е лесно и дълбоко.

Секс поза Дълбок сондаж

Това е много екстремна поза за анален секс и при нея се изисква голяма гъвкавост, както и кураж да застанете по този начин, освен че партньорът ви трябва да е особено внимателен. За да изпълните тази поза, трябва да легнете по гръб, да се извиете така, че да опрете краката си пред главата си и коленете да са почти на нивото на главата, от двете й страни. Може да се подпомагате с ръце, като ги опрете на кръста си. По този начин, зоната за анален секс е напълно открита и удобна за проникване. Партньорът ви застава над вас и проникването е лесно осъществимо. Движенията от страна на партньора са от горе на долу. Той трябва да бъде особено внимателен, но така или иначе тази поза е доста „палава“ и носи приятни преживявания и за двамата партньори.

Секс поза Заден вход

Тази секс поза е колкото интимна, толкова и дръзка. Съществуват два начина да се осъществи позата Заден вход . При първия начин(който е показан на картинката), краката ви са разтворени широко, лежите по корем на леглото, или друга повърхност, а партньорът ляга върху вас и прониква. При втория начин, краката ви са плътно притворени и партньорът ви обкрачва. При първия начин, партньорът ви има по-лесен достъп до „задния вход“, отколкото при втория, но при него ъгълът е такъв, че има по-голяма вероятност за достигане и стимулация на G точката. Добре е да избутвате нагоре дупето си в ритъма на проникването, за да се получи дълбоко проникване. Ако то е затруднено, може да поставите под таза си възглавница, която да ви помогне./zajenata.bg